SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fikret Orman'dan transfer açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, (Ruiz ve Linnes transferleri için) "İlgilendiğimiz futbolcular sadece bu iki oyuncu değil. Bunlar olmayabilir, başkaları da olabilir. İsim vermek durumunda değilim" diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İngiltere  temsilcisi Arsenal ile 27 Ağustos Çarşamba günü Londra'da oynayacakları UEFA  Şampiyonlar Ligi play-off eleme turu ikinci maçıyla ilgili değerlendirmelerde  bulundu.

Beşiktaş Kulübü ile Jolly Tur arasında, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Orman, çok önemli bir mücadele vereceklerini vurgulayarak, şunları söyledi: "Rakibimiz dünyanın en büyük liglerinden Premier Lig'in en önemli kulüplerinden bir tanesi. Arsenal'ın çok önemli oyuncuları ve bütçesi var ama futbol sahada oynanan bir oyun. Takımımızın iyi bir havası var. Bu maçta futbol şansı çok önemli. Gollerin, pozisyonların, şansın bizim yanımızda olmasına ihtiyacımız var."

Çok kalabalık bir ekip olarak Londra'ya gideceklerini aktaran başkan  Orman, "Çok misafirimiz var. Beşiktaşlılar böyle maçları çok özlediler. Açıkça  konuşmak gerekirse, yönetimde 2,5 sene oldu, Tromsö maçını saymazsak ilk defa  Avrupa'da deplasmanlara ve maçlara başladık. Daha önce mali kriterler ve 3 Temmuz  süreciyle alakalı gidememiştik. Allah kalbimizdeki gibi nasip etsin. Bundan sonra  söz oyuncularda" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmaları

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren Fikret Orman, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham forması giyen Bryan Ruiz ve Norveç'in Molde kulübünde top koşturan Martin Linnes'in takıma katılıp katılmayacağı ile ilgili soruya şöyle yanıt verdi: "İlgilendiğimiz oyuncular sadece bu iki oyuncu değil. Bunlar olmayabilir, başkaları da olabilir. İsim vermek durumunda değilim. Beşiktaş'ın bütçesine uyacak tarzda transfer yapmaya gayret ediyoruz. Yöneticiler açısından transfer yapmak esasında çok kolay bir iş. Ancak bizim işimiz, doğru transferi doğru fiyatlarla ve doğru şekilde yapmak. Süreç artık önümüzdeki hafta bitiyor. Herkeste tabii ki biraz stres oluyor. Bu ticari olarak avantajlar da getiriyor, bazı dezavantajlar da. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz."

Yöneticiler Ahmet Nur Çebi ve Erdal Torunoğulları'yla birlikte  transfer çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlatan Orman, "Kamuoyunun bildikleri  var, bilmedikleri var. Biz kendi işimizi yapmaya çalışıyoruz. Kamuoyu, bir tek bu  isimlere takılmasın. Başka şeyler de olabilir, ticaretin gereği neyse onu yapmaya çalışıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler