SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şok iddia! Olimpiyat kapanabilir...

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in sahaya şişe atıldığı gerekçesiyle Beşiktaş'ı UEFA'ya şikayet etmesi camiada panik yarattı.

Bilic'e Arsenal maçındaki davranışları nedeniyle verdiği 1 maçlık ceza şok etkisi yaratırken Siyah-Beyazlı kulüp başka bir tehlikeyle de karşı karşıya kaldı. Arsenal menajeri Arsene Wenger, Beşiktaş'ı UEFA'ya şikayet etti. Fransız menajer, "Sahayı terkederken bana bir şişe ya da başka birşey atıldı. Durumu hemen UEFA'ya bildirdim" dedi. Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in bu şikayeti Siyah-Beyazlı camiada büyük bir korku yaşattı.

HAKSIZLIK OLUR

Bu arada maçı takip eden UEFA gözlemcileri sahaya tribünde yaralanan taraftar için ambulans girmesinin sakıncalı olduğu yolunda bir rapor tuttu. Beşiktaşlı yöneticilerden Metin Albayrak, "Eğer UEFA sahamızı kapatmaya kalkarsa bu büyük bir haksızlık olur" ifadesini kullandı.

UEFA'DAN ŞOK RAPOR

UEFA gözlemcileri passolig kartlarında sadece Beşiktaş takımının logosu bulunduğunu öne sürerek, "UEFA maçlarında sadece Beşiktaş'ın passolig kartlarında logosu olması çok yanlış. Mutlaka iki takımın logosu bulunması gerekirdi" yorumunu yaptı. (Takvim)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler