SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belhanda'da sürpriz gelişme!

Beşiktaş 10 numara transferinde seçeneklerini ikiye indirdi. Siyah-beyazlı yönetim, Belhanda ve Ruiz'den birini renklerine bağlamaya çalışıyor.

Beşiktaş Yönetimi orta sahaya yapılacak transfer için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah beyazlılar bir süre önce Bryan Ruiz ile ilgilenmeye başlamıştı. Kosta Rikalı futbolcu için Fulham ile temaslarda bulunan yöneticiler, yaklaşık 1 hafta önce listeye Younes Belhanda'yı da almıştı.

24 yaşındaki oyuncu için ilk olarak Dinamo Kiev Başkanı Ihor Surkis ile Fransa'da görüşen Başkan Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Faslı futbolcuya talip olduklarını ifade etmişlerdi. Ukrayna ekbinin Başkanı Surkis ile yapılan ilk görüşmede maddi konular üzerinde çok durulmadığı öğrenildi. Beşiktaş'ın Faslı futbolcu konusunda ciddiyetini ortaya koyduğu görüşmede Dinamo Kiev'in Belhanda'yı satmakta çok istekli olmadığı ortaya çıktı.

2018 yılına kadar Ukrayna Kulübü ile sözleşmesi bulunan Belhanda, ülkedeki iç karışıklık nedeniyle takımdan ayrılmak istese de Başkan Ihor Surkis bu duruma çok sıcak bakmıyor. Ancak Beşiktaş Belhanda konusundaki ısrarını sürdürecek ve önümüzdeki günlerde Dinamo Kiev ile yeniden masaya oturacak.

DİĞER İSİM RUİZ
Beşiktaş'ın gündemindeki diğer bir isim ise Bryan Ruiz. Fulham'da oynayan 28 yaşındaki oyuncu ile son bir aydır ilgilenen yönetim kurulu, Belhanda transferinin gerçekleşmemesi durumunda rotasını yeniden Ruiz'e çevirecek.

Siyah beyazlılar Fulham'ın 5 milyon euroya yakın bonservis bedeli talep ettiği Kosta Rikalı oyuncu için önce Dinamo Kiev'den Belhanda hakkında gelecek haberi bekleyecek. (ntvspor)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler