SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Bu iş yüzde 99 İstanbul'da çözülecek"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Feyenoord galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 2-1'lik Feyenoord galibiyeti sonrasında takımın performansını ve maçı değerlendirirken, Demba Ba'nın neden ilk 11'de başlamadığını açıkladı..

[Haberin Fotoğrafları-![Feyenoord-Beşiktaş](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121386/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/feyenoord-besiktas-153638-myspor)

Umutsuzluk yok ama pek bi mutlu değiliz. Son gol iyi olmadı. Hala oynayacağımız bir maç var. Her şey tamamen bitmedi. 2-0 olsaydı da kesin turu atladık diyemezdik. Futbolcularımı kutluyorum. Ortaya koydukları performans gerçekten çok iyiydi. Onlara verdiğim taktiği harfiyen yerine getirdiler. 

Bu akşam gerçekten çok olummlu bir sonuç aldık. ancak oynanması gereken bir 90 dakika daha var. Bu iş yüzde 99 İstanbul'da çözülecek. Rakibimiz İstanbul'da farklı oynayacaktır ve tur için her şeyi yapacaktır. Şunu unutmamamız lazım. Bugün ilk resmi maçımıza çıktık ve ortaya çok iyi bir performans sergiledik. Herkes şunu çok iyi bilmeli. Bu akşam gerçekten çok iyiydik ve güçlü bir rakibe karşı oynadık. Hala geliştirmemiz gereken yönlerimiz var ama bu akşam ki performansımızla bütün taraftarlarımız furur duyabilirler. Bu akşam iki yönlü çok iyi oynamamız gerekiyordu. Hem savunmada hem ileride derli toplu oynamamız gerekiyordu. 2-0 öne geçtikten sonra rakibin üzerimize geleceğini biliyorduk ve ileride baskılı olmamız gerekiyordu. Bu yüzden Demba Ba, Mustafa ve Cenk'le bu hamleyi yaptık.

DembaBa'yla ilgili tartışılacak bir şey yok. O da ileride ilk 11'de oynayacak tabiki. Onunla maç öncesi konuştum ve ilk 11'de oynayamayacağı konusunda mutabakata vardık. Onu son 45 dakikada oyuna sokarak en verimli şekilde kullanmaya çalıştık. Mustafa'nın bu akşam ki performansını çok beğendim ve ileride çok daha iyi olacaktır.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler