SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Töre'nin sözleşmesinde ilginç madde!

Genç yıldızın "Beşiktaş’ı istiyorum" resti dengeleri değiştirdi. Sabah saat 06.00’da Rusya’nın Kazan kentine uçan Fikret Orman, Rubin’e 4 milyon euro önerecek.

Demba Ba’nın ardından kanatları da sağlama almak isteyen Beşiktaş, Gökhan Töre için harekata başladı. Daha önce yıldız futbolcuyu 1 yıl daha kiralamak isteyen siyah-beyazlı kulüp fikir değiştirerek Töre’nin tapusunu ele geçirmek için gaza bastı. Beşiktaş işe genç futbolcu ile başladı. Sakatlığını gerekçe gösterip Rubin Kazan’ın kampına katılmayan Gökhan iki gün önce Nevzat Demir Tesisleri’ne yerleştirildi. Bilic’in verdiği özel program dahilinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Töre yeni transfer gibi çalışmalara başladı.

İŞ ORTAĞI YÖNETİMDE

Böyle operasyonun ikinci ayağı start aldı. Kulübü Kazan’a, “Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Rusya’ya dönmeyeceğim” resti çeken genç oyuncuyla sözlü protokol yapan transfer heyeti, Rus ekibini ikna için sabah 06.00’da Rusya’ya uçtu. Fikret Orman’ın başkanlığındaki ekip Rubin Kazan ile masaya oturacak. Başkan, 7.5 milyon euro satın alma bedeli belirlenen oyuncu için 4 milyon euro önerecek. Orman, Rubin Kazan yönetiminde yer alan iş ortağının da yardımını alacak.

SÖZLEŞMEYE ÖZEL HAYAT MADDESİ

Başkan Fikret Orman, Rusya yolculuğu öncesi Gökhan Töre ile bir araya geldi. Orman, Töre’ye bonservisini almak için gerekli görüşmeleri yapacağını belirterek “Hiçbir olaya karışmanı istemiyorum. Gece hayatı konusunda sözleşmende madde olacak” dedi. Töre başkanın şartlarını kabul etti. Sözleşmede ağır para cezalar ve tek taraflı fesih maddesi olacağı öğrenildi. (AMK)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler