SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'tan transfer açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayarak önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hesapları yapan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Siyah-beyazlı kulübün dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yabancı futbolcu transferi gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti.

Savunmanın göbeğine, orta alana ve forvete takviye yapacaklarını dile getiren Torunoğulları, "Çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Hedefi 12'den vurmak için ince eleyip sık dokuyoruz. 3 transfer yapmayı hedefliyoruz. Özellikle forvet hattı için birden fazla alternatifimiz mevcut. Beşiktaş'a yakışan bir oyuncu alacağız. Orta alan ve savunma için de mesafe katettiğimiz isimler var fakat iş bozulmasın diye henüz net açıklama yapmıyoruz" diye konuştu.

Lescott transferinde son durum

Yarın yeniden yurt dışına çıkacağını ve temaslarına devam edeceğini sözlerine ekleyen Erdal Torunoğuları, Manchester City forması giyen deneyimli savunma oyuncusu Joleon Lescott'un durumuyla ilgili şunları söyledi:

"Lescott geçen sene gündemimizde olan bir oyuncuydu fakat kendisiyle önümüzdeki sezon için herhangi bir anlaşma sağlamadık. Yönetim olarak kendisiyle söz kestiğimiz şeklinde gerçeği yansıtmayan haberler yapılmış. Lescott hiçbir zaman tek alternatifimiz değildi, b ve c planlarımız dahilinde belirlenen isimlerin üzerine gidiyoruz. An itibarıyla Lescott'u transfer etmedik."

Premier Lig'de Sunderland forması giyen Sebastian Larsson iddiaları için de görüş bildiren Beşiktaşlı yönetici, bu futbolcu için herhangi bir talepte bulunmadıklarını ve İsveçli oyuncunun gündemlerinde olmadığını açıkladı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler