SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Töre için müthiş iddia! Bilic...

Beşiktaş’ta derbi maçın önüne Gökhan Töre’nin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırı geçti. Her şey Gökhan Töre’nin derbide 65. dakikada oyundan alınmasıyla başladı. Töre, değişiklik tabelasında kendi ismini görünce adeta çılgına döndü.

Hocasının yüzüne bile bakmadan direkt soyunma odasının yolunu tutan ve su şişelerinden malzeme kutularına kadar önüne gelen her şeyi tekmeleyen Gökhan, Bilic’e isyan ederken, “Takım zaten ileri gidemiyor. Oyunu ileriye taşıyan bir tek ben varım. Ama hoca beni çıkarıyor” ifadelerini kullandı.

‘BU GECE NEREYE GİDELİM?’
Gökhan Töre, duşunu alıp eşofmanlarını giyerken derbi de sona ermişti. Takım arkadaşlarının maç sonrası soyunma odasına gelmesiyle ilk sözü, “Bu gece nereye gidiyoruz” oldu. Siyah-Beyazlılar’ın Olimpiyat Stadı’ndan Nevzat Demir Tesisleri’ne geçmesinin ardından oyuncular üstlerini değiştirdi ve Esentepe’deki mekanın yolu tutuldu!

Mekanda Beşiktaş İletişim Sorumlusu Can İpekçi, Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, futbolculardan Dany, Veli Kavlak ve Kerim Frei’ın yanı sıra Fenerbahçeli Webo ve Emenike’nin de bulunduğu öğrenildi. Silahlı saldırının gerçekleşmesinden kısa bir süre önce bazı oyuncuların evlerine gittiği, saldırı sırasında içeride kalan Gökhan ve Can İpekçi’nin ise ‘serseri kurşunların’ hedefi olduğu ifade edildi.

SANKİ MAÇI KAZANDIK!
Fenerbahçe derbisinde ikincilik yarışında çok önemli 2 puan kaybeden Beşiktaş’ta sabah saatlerinde Gökhan Töre’nin yaralandığı haberinin gelmesi, büyük bir telefon trafiği başlattı. Olaydan ilk önce Önder Özen, ardından yöneticiler ve başkan Fikret Orman haberdar oldu. İlk olarak Töre’nin durumunu soran ve herhangi bir tehlikenin söz konusu olmadığını öğrenen başkan Orman, daha sonra adeta küplere bindi.Orman’ın kendisini olaydan haberdar eden yönetici arkadaşlarına, “Sanki maçı kazandık da kutlamaya gidiyorlar. Öyle bile olsa, sabah idman varken eğlence mi olur? Nereye gidiyorlar? Böyle bir şeyin affı olmaz” dediği öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı, “Bunlar çocuk değil, profesyonel futbolcu. Neyin nerede yapılacağını iyi bilmeliler. Beşiktaş’ın bir disiplin yönetmeliği var. Ve bu yönetmeliğe göre gereken cezayı alacaklar. Sonuçta izinli değillerdi. Böylesine önemli bir maçtan sonra böyle bir tavır içine girmelerini anlayamıyorum” ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler