SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Töre silahlı saldırıya uğradı! Önder Özen'den açıklama...

Siyah-beyazlı futbolcu Gökhan Töre gece silahlı saldırıya uğradı ve omzundan vuruldu. Töre'nin ameliyatının iyi geçtiği ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Gökhan Töre tedbir amaçlı olarak iki gün hastanede kalacak. Olay ile ilgili Önder Özen ile Kavalcı basının karşısına çıktı. Özen, Gökhan Töre'ye ceza verileceğinin sinyalini verdi.

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre’nin, Şişli’deki bir gece kulübünde saat 04:00-05:00 sıralarında çıkan silahlı kavgada yaralandığı öğrenildi. Gökhan Töre'nin ameliyattan çıktığı ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Yıldız isim tedbir amaçlı olarak iki gün hastanede kalacak.

Sabaha karşı çıkan olayda Gökhan Töre omzundan vurulduğu ve Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların müdahale ettiği Töre'nin durumunun iyi olduğu açıklandı.

Derbiden sonra arkadaşları ile eğlenmeye giden Gökhan Töre'nin barda rastgele isabet eden bir kurşuna hedef olduğu öğrenildi.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

SEVGİLİSİNE KIZAN ŞÜPHELİ GÖKHAN TÖRE'Yİ VURDU
Şişli, Esentepe'de bir gece kulübünde saat 02.30 sıralarında meydana gelen olayda, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ve yanında bulunan 5 kişi gittikleri gece kulübünde eğlenmek için bir locaya yerleşti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Gökhan Töre ve arkadaşlarının yanında bulunduğu locanın yanındaki locada oturan bir kişi yanında bulunan sevgilisiyle tartışmaya başladı. Sevgilisine önce bağırmaya başlayan şüphelinin daha sonra silahını çekerek havaya ateş etmeye başladığı öğrenildi. Gece kulübünde büyük paniğe neden olan olay sırasında seken mermiler Gökhan Töre ve yanında bulunan arkadaşlarına isabet etti. Merci çekirdeklerinin çarptığı yerde parçalandığı ve şarapnel etkisi göstererek Gökhan Töre ve arkadaşlarının yaralanmasına neden olduğu öğrenildi.

Futbolcu Gökhan Töre ve arkadaşlarının olaydan sonra gece kulübü çalışanlarının yardımlarıyla hastaneye götürülerek tedavi altına alındıkları öğrenildi.

Silahlı saldırganın ise olay sırasında gece kulübü içinde çıkan panikten yaralanarak tabancasına beline takıp sevgilisiyle birlikte gece kulübünden ayrıldığı tespit edildi. Polis güvenlik kameraları ve görgü şahitleri ifadelerine göre kaçan kişinin kimliğinin tespit edilerek yakalanması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Can İpekçi ve Taner Yalçın...
Ayrıca Gökhan ile olay anında birlikte oldukları öğrenilen Beşiktaş Basın Sorumlusu Can İpekçi ve Kayserispor forması giyen Taner Yalçın'ın da yaralandığı öğrenildi.

Polis saldırgan ile ilgili soruşturmayı başlattı...

Kıskançlık iddiası yalanlandı
Gökhan Töre'nin kıskançlık iddiası nedeniyle vurulduğu söylentilerini Beşiktaşlı yöneticiler kesin bir dille yalanladı.

AHMET KAVALCI VE ÖNDER ÖZEN BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
Ahmet Kavalcı ve Önder Özen, dün gece eğlendiği mekanda omzundan yaralanan Gökhan Töre ve diğer yaralılar hakkında yaşananları anlattılar

BEŞİKTAŞ FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU AHMET KAVALCI: "OLAYIN GÖKHAN İLE HİÇBİR İLGİSİ YOKTUR"
Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş A Takımı Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Kavalcı; "Gökhan Töre dün gece sabaha karşı 04:30'ta spor camiasından arkadaşlarıyla bir olayla karşı karşıya kaldı. Bu olayın Gökhan ile hiçbir ilgisi yoktur. Tamamen tesadüfen orda olmasıyla alakalı. Oyuncumuzun gittiği mekanda yan locada oturanlar kız arkadaşına kurşun sıkarken havaya ateş açması sonucu Gökhan Töre sağ omuzuından yararlandı. 1-2 saate kadar ameliyat olacak. Yarın sabah taburcu olacaktır. Fazlada söyleyecek bişey yok sağlık durumu iyi. Can ipekçi de yanındaydı, onunda omuzunda bir yaralanma var. Kulüp doktorunun gece kulübü ile bir ilgisi yok" ifadelerine verdi.

SPORTİF DİREKTÖR ÖNDER ÖZEN: "OYUNCU İZİNLİ DEĞİLSE O GECE EVİNDE OLMASI GEREKİR"
Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen ise; "Sabaha karşı 5'i 12 dakika geçe Gökhan kendisi beni aradı. Belinde bir sıkıntı olduğunu söyledi daha sonra hangi hastaneye gidebilirm dedi. Ben de hangi semtte olduğunu sordum ve en yakın hastaneyi söyleyerek oraya hemen gitmesini söyledim. Futbol şubemizin sorumlusu Ahmet Kvalcı'yı derhal aradım. Yanında başka kulüplerin oyuncuları vardı. Diğer oyuncuların da aynı olayla alakalı olarak bir takım sıkıntıları vardı. Önce bir sıyrık zannedildi. Fakat ömuzunun üst bölgesinde seken kurşunun içeri girdiği saptandı. Oyuncunun olayla herhangi bir alakası yoktur. Basketbol ve futbol camiasından bir çok kişinin olduğu bir mekanda eğleniyordu. Mekanda Gökhan'ların yan locasındaki kişinin kendi kız arkadaşına yönelik saldırısındaki kurşunların sekmesi ile oyuncumuz yaralanmıştır. Durumu gayet iyi, Diğer yaralıların tamamında kurşunun sıyırdığı aldığımız ilk haberler arasında. Olayın içinde iyi tanıdığımız oyuncular da vardı. Emniyetten görevli arkadaşlar geldi ve ifadelerini aldılar. Olayla ilgili çeşitli haberler çıktı. Bizim anlattıklarımız dışında gelişen başka bir olay yok. Omzunda kurşun var diye çok paniğe kapıldık ancak Gökhan'ın durumu şu anda durumu gayet iyi. 1-2 saatlik bir operasyon geçirecek ve 1 gün hastanede kalacak. 1 Hafta içinde de idmanlara çıkmasını umuyorum. Ancak olayla ilgili yorumum oyuncu izinli değilse o gece evinde olması gerekirdi" ifadelerini kullanarak konuşmasını tamamladı.

ÖNDER ÖZEN'İN AÇIKLAMALARI

MAHİR ARSLAN, GÖKHAN TÖRE’NİN DE YARALANDIĞI OLAY ANINI ANLATTI
Gece saatlerinde silahlı saldırı sonucu yaralanan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ile aynı mekanda bulunan ve yaralanan Mahir Arslan, olay anını anlattı.

Gece geç saatlerde bir gece kulübünde yaşanan ve siyah-beyazlı futbolcu Gökhan Töre’nin de aralarında bulunduğu 6 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayı, o sırada içeride bulunan Mahir Arslan anlattı. Olayda ayağından yaralanan Arslan, tedavisinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Magandaların her yerde olduğunu belirten Arslan, “Böyle şeyler her zaman oluyor. Biz sadece dışarı çıkıp eğlenmek istedik, şu an halimizi görüyorsunuz. Yaşanan olayın bizimle bir alakası yok. Bir şahıs yan locada bulunan kız arkadaşına ateş etti. Yan locadan seken kurşunlar bize isabet etti. Yaralananlarla ilgili ciddi bir durum yok. Herkes iyi çok şükür” dedi.

Akrabası Fikret Kesici: Şu anda morali ve sağlık durumu çok iyi
Çağlayan'daki Florence Nightingale Hastanesi'ne gelen ve Gökhan Töre'nin halasının oğlu olduğunu kaydeden Fikret Kesici, milli futbolcunun, gece yarısı gerçekleşen silahlı saldırıda yaralandığını hatırlatarak, "Yaptığım görüşmede, yaşanan olayın tamamen tesadüf olduğunu ve kendisiyle bir ilgisinin bulunmadığını söyledi. Şu anda morali ve sağlık durumu çok iyi" diye konuştu.

Kesici, Gökhan'ın babasının da olayın öğrenilmesinin ardından Almanya'dan İstanbul'a geldiğini ve kısa sürede hastaneye ulaşmasını beklediklerini aktardı.

Tolga Zengin ziyaret etti
Gökhan Töre'yi hastanede ilk ziyaret eden takım arkadaşı, kaptan Tolga Zengin oldu. Siyah-beyazlı takımın antrenmanı sonrası hastaneye gelen Tolga, girişte basın mensuplarına herhangi bir açıklamada bulunmadı.

İşte Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklama;

Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gökhan Töre, dün gece takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır.

Saldırganın bir kadına ve ardından çevreye açtığı ateş sonucunda, eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır.

Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur.

Polis, saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır.

Gökhan Töre, olayı takiben Florence Nightingale hastanesinde müşahede altına alınmış ve tedavisine başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler