SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Fenerbahçe soyunma odasına gittim ve şunu gördüm..."

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe derbisi sonrasında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe derbisini değerlendirdi..

Slaven Bilic yaptığı açıklamada, "Derbi buydu işte. Koşu ve mücadele vardı. Takımımla gurur duyuyorum. Bugün gösterdikleri performanstan dolayı. 40 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldık. Çok büyük bir kalite ortaya koyduk. Kazanamadığımız için üzgünüm ama her şeyi denedik ve maalesef 1 puanla sahadan ayrıldık.

Zor maçlar oynayacağız en az 4 zor maç var. Sivas maçında en az 4 oyuncumuz oynamayacak. Oyuncularıma bu 4 maç için her şeyi yapın dedim. Bugün ki gibi oynarsak mutlu sona ulaşırız. Sivas zor bir deplasman ama kullanacağımız takım da orada gereğini yapacaktır.

Hakemle ilgili konuşmak istemiyorum ama şunu söylemek istiyorum. Maçın gidişine göre bazı şeyleri hissetmeniz gerekir. Her zaman kurallara uymayabilirsiniz. Kurallara uysaydı Sow'a da kırmızı kart vermeliydi ama vermedi. Bana göre de Sow'a kırmızı kart verilmesi yanlış olurdu.

Maçtan sonra Fenerbahçe soyunma odasına gittim ve şunu gördüm. Fenerbahçe iyi karakterlerden oluşan bir takım. İyi bir takım. Caner'i tebrik ettim. Ersun Yanal'la da konuştum. Ama maalesef günümüzde böyle şeylere az rastlanıyor." dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler