SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

‘Tekrar değil, hükmen!’

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman; tekrar kararı alınan Kasımpaşa maçıyla ilgili olarak; "Adalet genel olarak yerini buldu ancak 3-0 hükmen galip ilan edilmeliydik. TFF'nin kararı doğru ama bizim için yeterli değil. Hukuksal mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

TFF’nin Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrarlanması yönündeki kararını takımın kamp yaptığı Antalya’da öğrenen siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, adaletin genel anlamda yerini bulduğunu söyledi.

Sabah’ın haberine göre; Orman, söz konusu karar üzerine, “Ortada bariz kural hatası vardı. Maç görüntülerini temin ettiğimizde yazılı ve görsel argümanlara baktığımızda Beşiktaş’ın haksızlığa uğradığını net bir şekilde gördük. Hukuk yorum dinlemez. Görüntüleri incelettiğimiz İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ) raporları da hakemin düdüğünün Donk’un eyleminden sonra gerçekleştiğini kanıtladı” değerlendirmesini yaptı.

“VİCDANLARIYLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM”

Kural hatası olduğunu kabul eden TFF, ceza uygulamalarında eksik bir karar vermiştir. Bu maçın tekrar edilmesi değil, hükmen lehimize sonuçlanması gerekiyor. Karar doğru ama bizim için yetmez. Bu konudaki hukuksal mücadelemizi de bugüne kadar olduğu gibi sonuna kadar sürdüreceğiz. Beşiktaş camiası bilsin ki, bir haksızlık varsa sonuna kadar hakkımızı ararız. Adaletten yana olanlara teşekkür ediyorum. Olumsuz görüş bildirenleri de vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum.”

BİLİC’İN DEDİĞİ OLDU!

TSYD’nin seminerine Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arvaladze ve Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic konuşmacı olarak katılmış, konu olaylı maça gelince ikili arasında esprili bir çekişme yaşanmıştı. Şota kural hatası olmadığını ileri sürerken, Bilic ise “O maç daha bitmedi” karşılığını vermişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler