SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öksüz'den Beşiktaş ve stat açıklaması

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz, "Stat konusunda Beşiktaş Kulübü'nün sözleşmeyi iptal etme isteğiyle ilgili bize bir başvuru yapılmadı. Bizim, 'Beşiktaş bu statta oynamasın' diye bir tavrımız söz konusu değil" dedi.

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında dün Akhisar Belediyespor'a 4-2 kaybettikleri maçı "şanssızlık" olarak değerlendirdi.

Hasan Hilmi Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünkü maça kadar 10 haftadır kaybetmediklerini hatırlatarak şunları dile getirdi: "Futbol ilginç bir oyun. Sürekli galip gelemezsiniz. Mutlaka bir gün mağlup olacağımızı biliyorduk ama dün böyle bir skor düşünmemiştik. Çok iyi hazırlanmıştık bu maça ve mutlaka 3 puan istiyorduk. Şanssızlık ve nazar olabilir. Çok basit goller yedik. Yakaladığımız fırsatları da gole çeviremeyince kaybettik. Rakibimizi tebrik ediyorum. Maç çok heyecanlı ve zevkliydi. Tamamen kısmetsizlik sonucu Akhisar Belediyespor'a kaybettik."

Yedikleri 4. golden önce önemli bir pozisyonu gole çevirmediklerini anlatan Öksüz, "O pozisyon maçın kırılma anıydı. Top döndü ve 4. golü yedik. Şansızlık ve kısmetsizlik. Performansımız iyiydi. Tabi hatalarda vardı ama takımımızdan memnunuz. Hakem hatası olmayan bir maç olması da sevindiriciydi" diye konuştu.

"Stat konusunda Beşiktaş'ın başvurusu olmadı"

Başkan vekili Öksüz, son zamanlarda Beşiktaş Kulübü ile yaşadıkları gerginlikler sonucu, siyah-beyazlı takımın ikinci devredeki maçlarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynamak istememesini basından öğrendiklerini ifade etti. Kendilerine siyah-beyazlı kulüpten herhangi bir başvuru gelmediğini kaydeden Öksüz, "Stat konusunda Beşiktaş Kulübü'nün sözleşmeyi iptal etme isteğiyle ilgili bize bir başvuru yapılmadı. Şu anda sezon başında stat konusunda yaptığımız sözleşme ve koşulları devam ediyor. Bizim, 'Beşiktaş bu statta oynamasın' diye bir tavrımız söz konusu değil. Beşiktaş, kendi içinde düştüğü sıkıntılar sonucu böyle bir şey düşünmüş olabilir. Ama şu anda sözleşmemiz geçerlidir" şeklinde konuştu. Lacivert-beyazlı kulübün başkan vekili, sözleşmenin feshedilmesi durumunda ise Beşiktaş Kulübü'nün yükümlülüklerini yerine getirmesini belirterek sözlerini tamamladı. 

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler