SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'a Ronaldinho müjdesi!

Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde çıkan olayların Melo'nun tahriki sonrası yaşandığını belirten Çebi, Ronaldinho'nun Beşiktaş'a gelme ihtimalini yüzde 51 olarak ifade etti.

Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, önemli açıklamalarda bulundu.

Siyah-Beyazlıların hangi stadda oynayacağı konusuna açıklık getiren Ahmet Nur Çebi, “Olimpiyat Stadı’nda tadilat başlarsa tabii ki de orası bize kalmayacak. yapmış olduğumuz anlaşmaya göre Kasımpaşa Stadı’na geçmeyi düşünüyoruz. Belki Kasımpaşa Stadı bize uygun olmayabilir ama inşallah uygunsuz bir durum olmaz da orada oynamaya devam ederiz” diye konuştu.

Ligin 5. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde çıkan olayların Melo'nun tahriki sonrası başladığını belirten Çebi, Beşiktaş’ın sahasını kapatmak isteyen birtakım kişiler tarafından tribülerin provekete edildiğini ve olayların tertip edildiğini iddia etti.

Ronaldinho'nun Beşiktaş'a gelme ihtimalini yüzde 51 olarak tanımlayan Ahmet Nur Çebi, "Ronaldinho’nun abisi, “Kardeşim Türkiye’de top oynamaya sıcak bakıyor” dedi. Ronaldinho’nun kendisi ile görüşme yapma şansım olmadı. Yaptığımız görüşmeler neticesinde menajerliğini yapmakta olan abisine inanıyorum. Ronaldinho’nun ocak ayında Beşikaş’a gelme ihtimali yüzde 51" diye konuştu.

(NTVSpor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler