SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş'in hastaneye götürülme görüntüleri ortaya çıktı!

Fenerbahçe'yle Beşiktaş arasında oynanan ve yarıda kalan Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in başına koltuk isabet etmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Şenol Güneş'in hastaneye gidiş görüntüleri ortaya çıktı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbinin 57. dakikasında bir taraftar ile tartışan Tolga’yı sakinleştirmeye gelen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kafasına tribünden atılan yabancı madde isabet etti.

Acı içinde yerde kalan Şenol Güneş, daha sonra soyunma odasına götürüldü. Burada kafasına 5 dikiş atılan tecrübeli teknik adam, sedyeye konularak ambulansla Fulya Acıbadem Hastanesi'ne götürüldü.

Fikret Orman'dan Şenol Güneş'le ilgili ilk açıklama

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hastaneye kaldırılan Şenol Güneş'le ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'i hastanede ziyaret eden Fikret Orman, çıkışta yaptığı açıklamada "Hocamızın durumu iyi, daha önce de beyin travması geçirdiği için korktuk. Bu gece burada kalıp yarın taburcu edilecek" ifadelerini kullandı.

Doktorundan açıklama geldi

Şenol Güneş'i tedavi eden Yunus Aydın, tecrübeli teknik adamın durumuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Şenol Güneş'in hayati bir durumunun bulunmadığını söyleyen Yunus Aydın, "Şenol Güneş'in tomografide beyinde önemli bir hasar yok. Sadece bir sarsında geçirmiş. Bu gece müşahede altında tutulacak. Yarın büyük bir ihtimalle Şenol Güneş taburcu olacak. Hayati bir tehlike yok. Şenol Güneş'in bilinci açık. Muayenesinde de bir problem yaşamadık" şeklinde konuştu.

Trabzonspor: Öfke ve hicap duyuyoruz!

Trabzonspor Kulübü, derbi maçta Teknik Direktör Şenol Güneş’in başına isabet eden cisim üzerine yaptığı sert açıklamada, “Unutulmasın ki bu gece yaşanan olay; şiddet, kaos ve eyyamcılıkla malul Türk futbolunun minyatür bir resmidir” dedi.

Trabzonspor Kulübü, çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçına ilişkin açıklama yayımladı.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bu akşam Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde yaşanan olaylar ülke futbolunun içine düştüğü derin girdabın acıklı bir ifadesidir. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in başına isabet eden cisim, ülke futboluna vurulmuş ağır bir darbedir. Trabzonsporumuzun efsanesi, ismi Türk futboluna mal olmuş bu değerli futbol insanına yapılan saldırı karşısında hicap; ve dahası büyük bir öfke duyuyoruz. Unutulmasın ki bu gece yaşanan olay; şiddet, kaos ve eyyamcılıkla malul Türk futbolunun minyatür bir resmidir.”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler