SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Andreas Beck: Beşiktaşlı oyuncular interneti açmasın, gazete okumasınlar

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Andreas Beck, siyah-beyazlıların Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçı sonrası konuştu. Andreas Beck, "Beşiktaş'ın 11 kişiyken planı vardı, 10 kişi kalınca her şey çok zor oldu" dedi.

Beşiktaş'ın geçen sezon Dinamo Kiev'e bu sezon ise Bayern Münih'e farklı yenilmesi hakkında sorulan soru üzerine konuşan Andreas Beck, "Dinamo Kiev seviyesi ile Bayern Münih seviyesi farklı. 10 kişi kalınca her şey çok zor oldu. Bu nedenle Beşiktaş çok zorluklar yaşadı" dedi.

BEŞİKTAŞ'IN 11 KİŞİYKEN PLANI VARDI
Siyah-beyazlıların oyuna iyi başladığını söyleyen Andreas Beck, "Beşiktaş, 11 kişiyken daha iyiydi. Şenol Güneş'in bir planı olduğunu da gördük. 11 kişiyken de daha üstün değildi ama yine de planı vardı" diye konuştu.

"İNTERNETİ AÇMASINLAR; GAZETE OKUMASINLAR"
Beşiktaş'ın bu mağlubiyetinin takımı olumsuz etkileyip etkilemeyeceğiyle ilgili sorulan soruya da yanıt veren Andreas Beck, "Bu duyguyu biliyorum. İnterneti açmamak, gazete okumamak, etrafa bakmamak gerekir. En iyisi bu. Eleştiriler olacaktır" ifadelerini kullandı.

Andres Beck ayrıca "Önemli maçlar Mart'ta başlıyor. Futbolcularla konuştum, takım şampiyonluk istiyor. Şalteri kapatarak, yeniden başlamak lazım" önerisinde bulundu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler