SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş, Vagner Love'u açıkladı

Beşiktaş, Vagner Love transferini bitirdi. Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’un yıldız forveti Vagner Love ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi. Beşiktaş böylece, Cenk Tosun'un ayrılmasıyla oluşan forvet boşluğunu Vagner Love ile doldurdu.

Beşiktaş, Vagner Love ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi. Beşiktaş, Vagner Love transferinin maliyetiyle ilgili olarak herhangi bir bildirimde bulunmadı.

Siyah-beyazlı kulüp, sosyal medya hesaplarından Brezilyalı golcü oyuncunun transferi konusunda bir video yayımladı.

Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde;

Profesyonel futbolcu Vagner Silva De Souza (Vagner Love) 'nın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.

Vagner Silva De Souza (Vagner Love) ile 2019 - 2020 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Aytemiz Alanyaspor da transferi duyurdu

Alanayaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu da Vagner Love transferin bittiğini belirten bir açıklama yayınladı.

Çavuşoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

Vagner, Alanya'ya geldiği zaman 'Tatil geldi' dediler ama şimdi Beşiktaş'a transfer oldu. Hayırlı olsun. Alnımız açık. Vagner'in açıklamasının talihsiz olduğunu düşünüyorum. Kulübümüzde bugüne kadar hiçbir oyuncunun alacağı kalmamıştır. Bizde bir maaş alacağı vardı. Umarım o da hatasının farkına vararak talihsiz açıklamasını düzeltecektir.

Vagner Love: 'Şampiyonlar Ligi'nde takıma yardım etmeye hazırım'

Brezilyalı futbolcu Vagner Love, Beşiktaş ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı.

Vagner Love, Instagram hesabından Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'in de yer aldığı siyah-beyazlı formalı fotoğrafını paylaşarak transferini duyurdu.

Beşiktaş'ın yeni transferi Vagner Love, siyah-beyazlı kulüple 2,5 yıllık sözleşme imzaladığını belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde takımıma yardımcı olmaya hazırım." ifadesine yer verdi.

Siyah-beyazlı takımın Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'dan transfer ettiği 33 yaşındaki forvet oyuncusu, 42 lig mücadelesinde 33 gol attı. Vagner Love, Türkiye Kupası'nda ise bir kez fileleri havalandırdı.

Brezilyalı oyuncu, Avrupa kupalarında tecrübesiyle de dikkati çekiyor. CSKA Moskova ve Monaco takımlarında da forma giyen Vagner Love, 58 Avrupa kupası karşılaşmasında 30 kez fileleri havalandırdı. Tecrübeli oyuncu, 2004-2005 sezonunda ise CSKA Moskova formasıyla UEFA Kupası'nı kazanmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler