SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ta amatör şubeler donduruluyor

Beşiktaş flaş bir karar aldı! Siyah beyazlılar, sezon sonunda erkek basketbol ve jimnastik şubesi dışındaki tüm amatörleri ikişer yıl donduracak.

Beşiktaş Başkan Fikret Orman, Antalya’da yaptığı konuşmada amatör şubeleri kapatma kararı alma konusundaki planlarından söz etmişti. Orman’ın bahsettiği taslak, sezon sonunda uygulamaya konulacak.

Peki, bu pakette öngörülenler neler. O plan şu şekilde: Kurdaki yükseliş, amatör şubelerde yapılan anlaşmalar nedeniyle bütçede ciddi bir yük oluşturdu. Amatör şubeleri finanse edecek sponsorluk anlaşmaları şart hale geldi. Eğer bu olmazsa şubeleri bir veya ikişer yıl dondurma kararı alındı ve ekonomik olarak toparlanma hedeflendi.

BAŞARI KURTARABİLİR

Sponsor gelirleriyle finanse edilen Beşiktaş Erkek Basketbol şubesinin dondurulması düşünülmüyor. Jimnastik şubesi de kulübün isminde bir karşılığı bulunduğu için yaşatılacak. Son yıllara damga vuran hentbol şubesinin durumu ise net değil. 1 yıl dondurma çıkabilir. Ancak tartışılıyor. Diğerlerinin ise ikişer yıl dondurulma ihtimali çok yüksek.

Beşiktaş'tan açıklama!

Beşiktaş Kulübü, amatör branşların 2 yıl süreyle dondurulacağına dair çıkan haberleri yalanlarken böyle bir kararın alınmadığı belirtildi.

İşte Beşiktaş'ın açıklaması;

Bugün basın yayın organlarında Kulübümüzün amatör branşlara yönelik dondurma kararı aldığına yönelik çeşitli iddialar yer almaktadır.

Bu yöndeki iddiaların tamamının asılsız olduğunu, Yönetim Kurulumuz'un aldığı bu yönde herhangi bir kararının bulunmadığını kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

(Akşam)

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler