SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayern cephesinden Beşiktaş yorumları

Bayern Münih Sportif Direktörü Hasan Salihamidzic, teknik direktör Jupp Heynckes ve futbolculardan Robben ile Tolisso, Şampiyonlar Ligi'ndeki Beşiktaş eşleşmesiyle ilgili konuştu.

Salihamidzic, "Beşiktaş'ın ne kadar güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Onları Leipzig maçlarında takip etmiştik. Zor bir kura. Ne olacağını göreceğiz. İstanbul'da bizi çok alışılmadık ateşli bir atmosfer bekleyeceğini biliyoruz. Ancak Münih'te de benzer bir atmosfer olacak. Biz ileri bakıyoruz. İlk maçı sahamızda oynamak avantajlı bir durum olmasa da, güçlü bir takımız bunun üstesinden gelebiliriz" ifadelerini kullandı.
HEYNCKES: KOLAY OLMAYACAK
Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Beşiktaş hakkında kısa bir değerlendirmede bulundu. Tecrübeli teknik adam Jupp Heynckes, Beşiktaş'ı tanıdığını söylerken, üst tura geçmek için üst düzey performans sergilemeleri gerektiğini söyledi.

Başarılı teknik adam Şenol Güneş'i de överken, "Beşiktaş'ı çok yakından tanıyorum. Son olarak RB Leipzig maçlarını izledim. 4 galibiyet, 2 beraberlikle yenilgi almadan çıktılar. Çok iyi bir antrenörleri var. Farklı milli takımlarda oynayan oyunculardan kurulu bir takım. Kolay bir görev olmayacak. İyi takımlar. İlerlemek istiyorsak iki maçta da üst düzey bir performans sergilemeliyiz" ifadelerini kullandı.

ROBBEN: TÜRKİYE'DE ATMOSFER HARİKA OLUYOR
Bayern Münih'in yıldız futbolcularından Arjen Robben, Beşiktaş eşleşmesini değerlendirdi. Bavyera ekibinin Hollandalı yıldızı Robben, Beşiktaş'a karşı ilk kez oynayacağı için heyecanlı olduğunu söyledi.

"LEIPZIG'İ 2 KEZ YENMİŞ BİR TAKIM"
Robben "Güzel bir kura. Daha önce kariyerimde Beşiktaş'a karşı hiç oynamadım. 2 maçta da dikkatli olmamız lazım. Gruplarında Leipzig'i iki kez yenmiş bir takım Beşiktaş. Türkiye'deki atmosfer harika oluyor. Buna alışmamız lazım. Ama ilk maçımızı evimizde oynayıp, iyi bir skor ile başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

TOLISSO YENİDEN GELİYOR
Corentin Tolisso ise geçen yıl Olympique Lyon ile Beşiktaş'a karşı oynadığını belirterek, "Onların stadındaki atmosfer daha çok istek uyandırdı. Bu çılgın sahne önünde oynamak müthiş" ifadelerini kullandı.

MÜLLER: ALARM ZİLLERİ ÇALMALI
Bavyera kulübünün Alman milli oyuncusu Thomas Müller de, Beşiktaş'ı Leipzig’e karşı izlediğini belirterek, "Deplasmanda alarm zilleri çalması lazım" değerlendirmesinde bulundu.

KIMMICH: KAĞIT ÜZERİNDE GÜZEL KURA
Bayern Münih'in genç futbolcusu Joshua Kimmich ise yaptığı açıklamada, bulundukları grubu lider olarak bitiren Paris Saint-Germain'in Real Madrid ile eşleştiğine işaret ederek, Bayern Münih'in grup ikincisi olarak daha kolay bir kura çektiğini ifade etti.

"Kağıt üzerinde güzel bir kura" diyen Kimmich, İstanbul'a hiç gitmediğini ancak Leipzigli oyunculardan orada büyük bir atmosferin hakim olduğunu bildiğini kaydetti.

SÜLE: KADROSUNDA İYİ FUTBOLCULAR VAR
Bayern Münih'te oynayan Niklas Süle de, Beşiktaş'ın kadrosunda iyi futbolcular bulunduğunu belirterek, "Hangi kaliteye sahip olduklarını grup maçlarında gördük. Ryan Babbel'i Hoffenheim'dan tanıyorum" şeklinde konuştu. Süle, Beşiktaş'a karşı Münih'te oynayacakları ilk maçı kazanmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler