SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaşlı yıldızlardan Leipzig zaferi değerlendirmesi

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'i 2-1 yenerek grubunu namağlup tamamladığı maçın ardından Tolga Zengin, Jeremain Lens, Cenk Tosun ve Alvaro Negredo açıklamalarda bulundular.

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Red Bull Leipzig'i 2-1 mağlup edip grubu 14 puanla lider bitiren Beşiktaş'ta 34 yaşındaki kaleci Tolga Zengin, karşılaşmaya damga vuran isim oldu. Leipzig maçında tam 10 kurtarış yapan Tolga, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Leipzig maçının yıldızı Tolga Zengin'in karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalar...

'En çok puan toplayan olmak istiyorduk'

Kendimi gösterme gibi bir amacım olmadı. Hiçbir zaman olmadı zaten. 34 yaşındayım ve buraya nasıl geldiğim de belli. Ben sadece işimi yapmaya çalışıyorum. Kişisel bir değerlendirme yağmayacağım, doğru bulmuyorum. Herkes yüreğini ortaya koydu maçta. 11 puan toplayan takım olmuştu ama biz, en çok puan toplayan takım olup namağlup çıkmayı istiyorduk. Bunu da başardık. Bizim için önemli olan takım başarısı. Biz hazır oluyoruz. Ne zaman forma geleceği belli olmaz.

'Geçmişte böyle maçlarım olmuştu'

Geçmişte bu kadar çok kurtarış yaptığım maçlar da olmuştu. Trabzonspor forması giyerken Inter maçında da olmuştu böyle. Zaman zaman oluyor böyle maçlar. Geçmiş yıllarda da vardı.

'Fabri beni, ben Fabri'yi kutlarım'

Nasıl oynamamız gerektiğini bilmemiz lazımdı. Aslında baktığımız zaman Leipzig bu grubun en iyi takımıydı. Beni maç sonu ilk kutlayan Fabri oldu. Ben onu, o beni kutlar. Başkan, zaten transfer yaparken kişiliğe çok önem verir. Geçen seneden beri oynamıyorum. Bir sene sonra çıktım ama ne zaman forma şansı gelse hazır olmanız gerekiyor. Biz bir insanız. Fabri de mutlu olmak istiyor, oynamak istiyor. Onun da bir ailesi var, kız arkadaşı var. Tabii ki hep oynamak ister. Biz bir aileyiz.

LENS: 'TARİH YAZMAK İSTİYORDUK'

Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu Jeremain Lens, Leipzig maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Galibiyetle ilgili konuşan Jeremain Lens, "İlk 11'de başladığım için mutluyum. Leipzig kazanmak zorundaydı ve bizde kazanarak tarih yazmak istiyorduk. Kolay olmadı, zor bir maç oldu ama iyi bir iş çıkardık ve kazandık." dedi.

Performansı hakkında konuşan Jeremain Lens, "Genel olarak 90 dakikadan mutluyum. Maç ritmi farklı bir şey, eksiklerim var, sürekli oynamadığım için bunu normal karşılamak lazım. Şans gelince her şeyimi veriyorum. Birkaç hafta içerisinde daha çok oynayarak daha iyi bir duruma geleceğim." diye konuştu.

NEGREDO'DAN SEVILLA YORUMU

Beşiktaş'ta son 8 günde 6 gol atan ve Leipzig'i de boş geçmeyen Alvaro Negredo, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Leipzig'e penaltıdan attığı golle ilgili konuşan Negredo, "Gol atmak her zaman güzel, penaltıda sorumluluk aldım ve golü attım. Maç berabere olmasına rağmen golü yeniden bulduk ve kazandık. Çok mutluyuz." dedi.

35 gol atacağı iddiası hakkında görüşü istenen Negredo "Meşhur 35 gol, birkaç kez açıkladım ama daha da fazla açıklama yapmak istemiyorum. Arttırmaya çalışıyorum, takımın parçası olmaya çalışıyorum. Becerebildiysem ne mutlu bana." açıklama yaptı.

"Eski takımın Sevilla'da muhtemel rakiplerden biri. Bir sonraki turda kimi istersin?" sorusuna yanıt veren Negredo "Bir sonraki turda gelecek her takım zor olacak. Sevilla'da güzel hatıralarım var. Grup aşamasında güzel işler yaptık, bir sonraki turda neden olmasın." ifadelerini kullandı.

CENK TOSUN'DAN ÜST TUR SÖZLERİ

Beşiktaş'ın Leipzig'i 2-1 yendiği maçın ardından Cenk Tosun açıklamalarda bulundu.

Cenk Tosun maçla ilgili "Yenilgisiz gruptan lider çıkmak çok sevindirici. Tarih yazdığımız için mutluyum. İlk defa bir Türk takımı bu kadar puanla gruptan lider çıkıyor." dedi.

Tolga Zengin'in performansını öven Cenk Tosun "Tolga ağabey olmasa kalemizde daha fazla gol görebilirdik. Tolga ağabeyi kutluyorum." diye konuştu.

Yedek takımla iyi bir sonuç almaları hakkında görüşü istenen Cenk Tosun "Bizde artık sistem oturdu. Oyuncular değişse bile oyunumuzda değişme olmuyor. 1-0'dan sonra çok pozisyon verdik, daha dikkatli olabilirdik. Herkes iyi konsantre olduğu için galip geldik." açıklamasını yaptı.

"Bir sonraki turda kimi istersin?" sorusuna yanıt veren Cenk Tosun "Artık en iyi 16 takım geldi. Aklımda kimse yok, kim gelirse gelsin, o turu da geçmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler