SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oğuzhan'ın serbest kalma bedeli 10 milyon Euro

Beşiktaş’la 5 yıllık yeni sözleşme imzalayan Oğuzhan’ın da mukavelesindeki detay belli oldu. Buna göre Tolgay’daki gibi Siyah-Beyazlı takımın kaptanının serbest kalma bedeli de 10 milyon Euro...

Devre arasında Vida dışında kadroya önemli bir takviye yapmayı düşünmeyen Beşiktaş’ta, en büyük transfer mevcut kadroda sözleşmesi yenilenen oyuncular olacak. Tolgay Arslan, 5 yıl daha Siyah- Beyazlı formayı giyeceğini Porto maçından sonra tekrar müjdelerken, sözleşmesindeki detay da açıklanmıştı. Yıllık ücreti 1 milyon 550 bin Euro’dan 2.5 milyon Euro’ya çıkartılan Tolgay’ın serbest kalma bedeli 10 milyon Euro (45 milyon TL).

ATIBA İLE 1+1 YILLIK ANLAŞMA
Kontratı sezon sonunda bitecek olan Oğuzhan'da 5 yıllık yeni sözleşme imzalarken, onun da mukavelesinde 10 milyon Euro’luk bir serbest kalma maddesinin bulunduğu ortaya çıktı. Aynı zamanda yıllık ücreti 2.5 milyon Euro seviyesine çekildi. UEFA’nın mali kriterleri yüzünden henüz yeni anlaşmaları resmen açıklamayan Beşiktaş Yönetimi, Atiba’yla da her konuda el sıkıştı. Yıldız futbolcu 1+1 senelik sözleşmeye imza atacak. (Fanatik)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler