SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fikret Orman'dan Brahimi itirafı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan uzun bir süre sonra transfer itirafı geldi. Fikret Orman, Porto forması giyen Brahimi'yi 2 yıl önce transfer etmek istediklerini ancak maliyeti nedeniyle başarılı olamadıklarını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, NTV Spor'a kulübün transfer politikasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

NTV Spor'dan Övünç Özdem'in sorularını yanıtlayan Fikret Orman; ocak ayındaki ara transfer dönemi ve bu dönemde kadroya takviye edilmesi gündemde olan Domagoj Vida hakkında konuştu.

Orman "Takımımız zaten kapasitesi çok yüksek oyunculardan kurulu. Allah kısmet ederse Gökhan Töre geliyor. Kanatlarda çok oyuncumuz var. Forvet arkası, orta saha, stoperler... Atınç gelecek. Bir takviye yapacak bir şeyimiz yok. Kalecilere baktığımızda Tolga Zengin çok üst düzey performansta ve bence oynamalı. Şahsi kanaatim ama hoca bilecek" dedi.

Bu sezon 17 resmi maçta 10 gol, 3 asistlik performansıyla yıldızlaşan ve bazı Premier Lig takımlarının kıskacında olan Cenk Tosun'un gitme ihtimaliyle ilgili de konuşan Orman "İletişime geçmeleri için beklentim yok. Beşiktaş üst düzey bir takım olduğu için herkesi izleyebilirler. Tolgay'ı yarın sabah alıp gitmeleri lazımdı. Müthişti. Gökhan Gönül de süperdi. Medel de takımın içinde yerini sağlamlaştırmaya başladı. Beşiktaş takımını seyrediyorlar. Rakip takım da seyrediyor" ifadelerini kullandı.

Orman Vincent Aboubakar'ın sözleşme fesih bedeli için 50 milyon Euro konulduğunun hatırlatılması üzerine "Hayaller, gerçekler... Biz de Cenk Tosun'un sözleşmesine 150 milyon Euro serbest kalma maddesi koyduk! Şaka yapıyorum..." diyerek espri yaptı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Porto'da forma giyen Brahimi'yi çok beğendiğini belirterek "Brahimi'yi iki sene evvel Aboubakar’la birlikte almak istemiştim. Fakat mali şartlar uygun düşmemişti. Porto'nun çok iyi oyuncuları var" şeklinde konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler