SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Golcü Cenk Tosun'dan transfer açıklaması!

Beşiktaş - Porto maçında Talisca'nın attığı golde güzel bir asist yaparak Beşiktaş'ın tarihi başarısında önemli pay sahibi olan Cenk Tosun, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmayı değerlendiren Cenk, "Öncelikle taraftarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. 90 dakika bizi yalnız bırakmadılar. Buradan bir zaferle ayrıldık. Burası en iyilerin olduğu yer. 5. haftada lider çıkmayı garantilemek çok zor bir şey" dedi.

Talisca'ya yaptığı asisti anlatan Milli futbolcu, "Golü sanki kendim atmış gibi hissettim. Güzel hazırladığım bir pozisyondu. Kendim de vurabilirdim ama Talisca'yı boş görünce ona verdim. O da boş kaleye attı golü. Maçın hakimiyeti 90 dakika bizdeydi. 3 puan ile de ayrılabilirdik. Beraberlik de yetiyordu ama" sözlerini kullandı.

"FORMUMUN ZİRVESİNDEYİM"
Form durumu hakında da konuşan Cenk Tosun, "Çok çalıştım, fazla şans bulamasam da çalışmayı bırakmadım. Şu anda kariyerimin zirvesindeyim diyebilirim. Anladım ki, hiçbir şey çalışmadan gelmiyor'' diyerek başarısını özetledi.

"BÜYÜK TAKIMLARLA İSMİMİN ANILMASI..."
Son günlerde hakkında çıkan transfer dedikoduları için de açıklama yapan golcü yıldız, "Büyük takımlar ile isminin anılması gururlandırıyor. Ben takımıma faydalı olmak istiyorum, sezon sonunda başkanım ne derse, o olacak" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler