SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Şenol Güneş'in sözleşmesini 4 ay önce uzatmış

Beşiktaş'ın Şenol Güneş'in sözleşmesini 2019 yılına kadar uzattığına yönelik haberler gündemi meşgul ederken gerçek ortaya çıktı. Beşiktaş'ın, Şenol Güneş'in sözleşmesini 3 Ağustos'ta uzattığı ve bunu 4 ay önce TFF'ye bildirdiği öğrenildi.

A Milli Takım'da Mircea Lucescu'nun geleceği tartışılmaya başlarken, Şenol Güneş'in ismi de ay-yıldız ile yüksek sesle anılmaya başlandı.

Hem Beşiktaş hem de A Milli Takım'da çalışmaya sıcak bakmayan Güneş'in Beşiktaş ile olan sözleşmesinin Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre 2019'a kadar güncellendiğine dair çıkan haberler gündeme bomba gibi düştü ancak işin aslı kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

"Beşiktaş, Şenol Güneş ile olan sözleşmesini 2019'a kadar uzattığını TFF'ye bildirdi" şeklinde haberlerin ortaya çıkmasının ardından, Beşiktaş'ın Güneş ile olan sözleşmenin uzatıldığını 3 Ağustos'ya yani bundan 4 ay önce Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdiğini ortaya çıktı.

Şenol Güneş ile 2 Ağustos'ta anlaşmaya varan ve sözleşme imzalayan Beşiktaş, gerekli bildirimleri 3 Ağustos'ta federasyona yapıyor ve federasyon da Şenol Güneş'in profil sayfasında güncelleme yapıyor.

Şenol Güneş'in sözleşmesindeki bilgilerin 15 Kasım'da güncellendiği haberinin gündeme getirilmesi, "Türkiye Futbol Federasyonu'nun Şenol Güneş düşüncesine" karşı bir hamle olarak yapılması şeklinde yorumlandı.

Şenol Güneş'in sözleşmesinde 1 yıllık opsiyonu kullanan Beşiktaş, Güneş'in sözleşme şartlarına da revize yapmış ve deneyimli teknik adamın yıllık ücretini 1.5 milyon eurodan 2.5 milyon euroya çıkartmış ancak bu şartları KAP'a bildirmemişti.

(Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler