SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fikret Orman; Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup ve Cenk Tosun'a teklifler olduğunu açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, devlerin radarında bulunan 3 oyuncusu için Ocak ayını işaret etti ve şunu söyledi: “Cenk’in de Oğuzhan ve Tolgay’ın da talipleri var. Ancak öyle iyi çocuklar ki... Hepsi pırlanta gibi. Satmaya kıyamam. Ancak biz bir profesyonel takımız. Ara transfer dönemi geldiğinde duygusallığı bir kenara koyup her şeyi değerlendiririz”

Siyah-Beyazlı camianın 1 numarası Fikret Orman, yaklaşan ara transfer dönemi öncesinde FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Bu sezon üst üste attığı gollerle yıldızını iyice parlatan Cenk Tosun başta olmak üzere son dönemin başarılı isimleri; Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan’ın gelecekleriyle ilgili konuşan Başkan, 3 yıldızın da kendileri için çok özel olduğunu söyledi. Orman, “Cenk’in de Oğuzhan ve Tolgay’ın da talipleri var. Ancak öyle iyi çocuklar ki... Hepsi pırlanta gibi. Satmaya kıyamam” ifadelerini kullandı.

‘Zamanı gelince...’

Takımlarında forma giyen tüm futbolcuların kendileri için özel olduğunu söyleyen Başkan Orman, “Ancak biz bir profesyonel takımız. Şimdilik Ocak ayına kadar sadece tüm maçları kazanmaya odaklandık. Ara transfer dönemi geldiğinde duygusallığı bir kenara koyup her şeyi değerlendiririz. Zamanı gelince oturup tekliflere bakarız” yorumunu yaptı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler