SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oğuzhan Özyakup için Everton'dan resmi teklif geldi

Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup'a ilk resmi teklif geldi. İngiliz ekibi Everton, Oğuzhan Özyakup için Beşiktaş'a menajerler aracılığıyla teklif yaptı. Eğer Beşiktaş'la Everton arasında görüşme konusunda bir anlaşma sağlanırsa, Beşiktaş Oğuzhan Özyakup için resmi bonservis belirleyecek.

Oğuzhan Özyayakup için teklifleri değerlendirme aşamasına gelen Beşiktaş’a ilk teklif menajerler aracılığıyla Everton’dan geldi.

İngiliz ekibinin milli oyuncuyla ilgilendiği, görüşmelerde bulunmak için resmi yetki belgesi istendi. Beşiktaş yönetimi Oğuzhan ve menajeri ile görüşme yapılabilmesi için Everton’a belgeyi verdi. İki taraf arasında yapılacak görüşmelerden bir anlaşma çıkarsa, siyah-beyazlılar da Oğuzhan için rakamı belirleyecek.

Teklifi İngiltere’den değerlendiren Daily Starr gazetesinden Simon Mulloch ise, “Sigurdson, Barkley, Klaassen ve Vlasic elinde olmasına rağmen, Unsworth, 4-5-1 oyatıyor. Bu yüzden Everton gol de atamıyor. Rooney’yi kullanmakta da zorlanıyor. Oğuzhan takımı ayağa kaldırabilir” dedi.

(Fotospor)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler