SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Matej Mitrovic Beşiktaş'tan ayrılacak

Son haftalardaki formuyla göz dolduran Beşiktaş'ta sürpriz bir ayrılık gündeme geldi. Kadroya girmekte zorlanan Matej Mitrovic'in devre arasında takımdan ayrılacağı belirtildi. Şenol Güneş'in gidişine onay verdiği Mitrovic, kiralık olarak başka bir takımın yolunu tutacak.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne giremeyen Matej Mitrovic ile ilgili Ocak ayında önemli bir gelişme yaşanacak.

Siyah-beyazlılarda kadroya giremeyen Matej Mitrovic'in devre arasında kiralık olarak bir takıma verileceği ortaya çıktı.

Domagoj Vida'nın gelmesiyle savunmayı güvence altına alacak olan Şenol Güneş'in Mitrovic'in gitmesine onay verdiği öğrenildi.

Bu arada Beşiktaş'ta forma bulamayan Mitrovic, ülkesi Hırvatistan'ın Yunanistan ile oynayacağı iki maçın aday kadrosuna davet edildi. Kadroda Ocak'ta Beşiktaş'a gelecek olan Domagoj Vida da yer aldı.

DOMAGOJ VIDA SÜRPRİZİ

Ocak ayında sözleşmesinin bitmesi nedeniyle Beşiktaş'a imza atacak olan Dinamo Kievli Domagoj Vida, artık siyah-beyazlı camiaya yakın görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Beşiktaş'ın anlaşma imzaladığı ve devre arası kampına katılacak olan Domagoj Vida'nın ailesi ve arkadaşları Monaco maçını kaçırmadı.

Hırvat stoperin ailesi Vodafone Park Stadı'nda maçı izlerken atmosfer karşısında büyülendiler.

TALISCA TRANSFERİNE VIDA ÖRNEĞİ

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Benfica ile sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Talisca'nın bonservisini almak için çizeceği yol haritasını da açıklarken Vida transferini örnek gösterdi ve "Pazarlıklar bizim işimiz. Yani yapmadığımız etmediğimiz şeyi kamuoyu önünde niye konuşalım. O bizim işimiz. Oyuncunun bizde sözleşmesi bittikten sonra Benfica ile bir senelik sözleşmesi kalıyor. 6 ay sonra biz sıfır lira vererek bir sene sonrasının anlaşmasını imzalarız. Bunu benim bildiğim kadar karşı kulüp de biliyor. Oyuncu burada olmaktan mutlu, arkadaşlarından mutluysa biz şöyle bir şey de yapabiliriz; bekleriz 6 ay daha 6 sonra bedava alırız Vida'da olduğu gibi" şeklinde konuştu.

(Takvim)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler