SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manuel Fernandes: "Türkiye'ye dönebilirim"

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Manuel Fernandes, Rusya basınına önemli açıklamalarda bulundu. Bu sezon 17 maçta 7 gol, 5 asistlik bir performans sergileyen Lokomotiv Moskova'lı Manuel Fernandes, 2012'den sonra ilk kez Portekiz Milli Takımı'na çağrıldı.

Portekizli oyuncu, 'Alkol problemim hiçbir zaman olmadı.Bu durum Türk basınının uydurmasıydı. Gezip dolaşmak ile dağıtmak farklı şeyler. Gazeteciler beni sürekli farklı lanse ettiler. O zaman Beşiktaş'ın Teknik Direktörü olan Samet Aybaba'nın da sözlerini çarpıttılar. O açıklamadan sonra olanları kimse bilmiyor. Aybaba idmandan sonra yanıma geldi ve benden özür diledi. Öyle birşey söylemediğini belirtti. Bende eğer söylemediysen özür dilemene gerek yok dedim. Hocayla hiçbir sorunumuz yoktu'

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Samet Aybaba'nın 2013 yılında Fernandes hakkında DHA'a yaptığı açıklamalar şu şekilde yayınlamıştı:

"Genellikle çoğu antrenmana alkollü geliyordu. Ağzının kokusu yüzünden onla eşleşmek istemeyen futbolcu arkadaşlarımız oluyordu. Hepsine göğüs gerdik. Geceleri hayat kadınları ile yaptığı alemler polis kayıtlarına bile geçti. Şimdi yönetim onu gözden çıkardı, ama bedava gidecek. Gitti Beşiktaş'ın paraları. Burayı da herkes atlıyor" diye konuştu."

"OLAYLI KASIMPAŞA MAÇI ÇOK DEĞİŞİKTİ"
2013 yılında olaylı geçen Kasımpaşa maçıyla ilgili de konuşan Fernandes, 'Çok değişik bir olaydı. Taraftar sahaya girdi ve koşmaya başladı. Ve ardından takım arkadaşıma vurdu. Sadece bir hareket yapabildim ve o da zaten pozitif bir davranış değildi. O olaydan sonra tekme atan taraftar benden daha popüler oldu' dedi.

"TÜRKİYE'YE DÖNEBİLİRİM"
Röportajın sonunda Türkiye'ye tekrar dönermisin sorunsun, 'Beşiktaş'taki 2. yılımdan çok keyif aldım. Samet Aybaba ile harika futbol oynadık. Türkiye'ye geri dönebilirim. Asla, asla demem, ama şu anda Lokomotif Moskova'da mutluyum' şeklinde cevap verdi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler