SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fikret Orman, Şenol Güneş'in yerine Tamer Tuna'yı istemiş!

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'ın planında Şenol Güneş'in yerine Tamer Tuna'nın takımı çalıştırmasının olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş geride kalan 8 haftada 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 10 puan kaybetti. Sezon başında görevinden istifa eden Tamer Tuna’nın çalıştırdığı Göztepe ise Antalya deplasmanında aldığı 3 puanla ikinci sıraya yerleşti.

Tuna görevini bıraktığında Başkan Fikret Orman, Şenol Güneş’e yardımcı isteyip istemediğini sordu. “Hayır” cevabı aldı. Bu süreçte İbrahim Üzülmez, İlhan Mansız, Mustafa Doğan, Sinan Kaloğlu ve Mustafa Özkan gibi isimler yardımcı teknik adamlık için konuşuldu. Güneş hiç birisini istemedi.

Geçen hafta yaşanan Talisca-Caner kavgasının Güneş soyunma odasında olmadığı için dallanıp budaklandığı ortamda Tuna’nın başarısı bir kez daha Güneş’in “yardımcı” istememesinin sorgulanmasına neden oldu. Tuna istifa ettiği dönemde ''Proje içimizden bir teknik adamın çıkmasıydı. Şenol hocadan sonra benim devam etmem şeklindeydi'' sözleri akıllara geldi.

Şimdi konuşulan ise Başkan Fikret Orman’ın, Tuna’ya ''İkinci sezonun sonunda Şenol Hoca milli takıma gider, sen de takımın başına geçersin. Bundan sonra dışarıdan hoca getirmek yok'' sözü verdiği...

Üst üste gelen iki şampiyonluk ve Ahmet Nur Çebi’nin baskısı ile Orman, Güneş’le sözleşme yenilemek zorunda kalınca Tuna da istifa etti. (Fotospor)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler