SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Beşiktaş kazanmayı hak etmedi'

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olduğu maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın kazanmayı hak etmediğini söyledi. Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın yeni transferlerinden sadece Pepe'nin iyi performans gösterdiğini belirtirken, Jeremain Lens'in 90 dakika oynayamayacağını savundu.

Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği ile Beşiktaş karşılaştı. Rıdvan Dilmen, Başkent ekibinin 2-1'lik üstünlüğüyle sona eren maçı değerlendirdi.

İşte Dilmen'in maç sonu değerlendirmeleri:

Gençlerbirliği'nin Başakşehir ve Beşiktaş'ı yenmesi bir kontra atak takımı olduklarını gösteriyor. Çok yoğun bir Cuma, Pazartesi geçirdi milli takımlar. Portekiz, Türkiye Final maçları oynadı. Fiziksel düşüklükler vardı. Gençlerbirliği ise Alanya maçından sonra bu maça kitlenmiş. Hırs ve mücadele ile kontra ataklarla etkili oldular.

Beşiktaş'ı bir daha böyle yakalayamazsın. Quaresma biraz bir şeyler yaptı. 2. yarı hocanın yaptığı doğru değişikliğe rağmen Babel'in kırmızı kartı dengeleri bozdu. Sonrasında Quaresma ile etkili ataklar yaptılar.

Şenol Güneş doğru değişiklik yapmasına rağmen, Babel'in kırmızı kartı işleri değiştirdi. Kolay değil hem geride hem 10 kişi oynuyorsunuz. Beşiktaş, ligdeki kötü gidişten dönüp Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanabiliyor. İnşallah Monaco maçına hazır olurlar.

'Negredo ve Lens sınıfı geçemedi'

Negredo ve Lens henüz sınavı geçemedi. Sadece Pepe sınıfı geçen isim. Beşiktaş'ın en formda 3 oyuncusundan ikisi bugün oynamadı Quaresma ve Babel. Alabileceği maksimum puan 1 gözüküyordu bugün Beşiktaş'ın. Beşiktaş, kazanmayı hak etmedi. Bu sezon çok puan kaybettiler. Çok tutuklardı.

Beşiktaş, sezon başını iyi geçirmedi. Leipzig maçının son yarım saatini yürekten oynadılar. Ama Beşiktaş fizik olarak daha güçlüydü.

Lens 90 dakika oynayamaz. Negredo gidemiyor, kuvvetli değil. Caner ve Atiba da kuvvetli değil...

İşte Dilmen'in ilk 45 dakikaya dair değerlendirmeleri:

Ankara'da bir garip olursun. Havadan dolayı değil. Bir tutuk olursun. Ben öyle olurum. Gençlerbirliği maçlarına da bak cins gider. 1-0 falan... Ara verildiği zaman Beşiktaş'ın hazırlanışı ile rakibin hazırlanışı farklı oluyor.

Beşiktaş'ın kötü günlerinden bir tanesini yaşıyor. Kötü olabilir ama tutukluk olmaz. İki santrfordan biri kanatta olunca sistem değişti.

Kanat oyuncusu girecek muhtemelen. Quaresma girecek.Ben olsam Babel ile Quaresma'yı sokar normal sistemime dönerim. Lens ve Negredo'yu kenara alırım. Ancak Gençlerbirliği 2.'yi bulamazsa skoru 1-0'da tutması çok zor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler