SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gençlerbirliği - Beşiktaş | Canlı anlatım

Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş'ın puan kaybına tahammülü yok... Lige iyi bir başlangıç yaparak ilk 5 haftada 4 maçı kazanıp, birinden berabere ayrılan Beşiktaş, son 2 haftadaki puan kayıplarını Gençlerbirliği karşısında telafi etmeye çalışacak.

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Beşiktaş, 7. haftada ise Trabzonspor ile evinde 2-2 berabere kaldı. Son 2 haftada 5 puan yitiren Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında da aynı duruma düşerse Galatasaray'ın olası galibiyetinde zirveden biraz daha uzaklaşacak.

GENÇLERBİRLİĞİ-BEŞİKTAŞ MAÇININ 11'LERİ İÇİN TIKLAYIN

CEZALILAR DÖNDÜ
Beşiktaş'ta kırmızı kartlar nedeniyle Trabzonspor karşısında görev alamayan Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson ve Ricardo Quaresma, cezalarını tamamladı. Fenerbahçe maçında gördükleri kırmızı kartlarla cezalı duruma düşen bu üç oyuncu, teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde karşılaşmada forma giyebilecek.

GÜNEŞ TAKIMININ BAŞINDA
Siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Şenol Güneş, Gençlerbirliği karşısında takımın başında yer alacak. Fenerbahçe derbisinde hakem tarafından tribüne gönderilen ve bir maç men cezasını Trabzonspor karşılaşmasında çeken Güneş, yedek kulübesinde takımını yönlendirecek.

3 OYUNCU SINIRDA
Siyah-beyazlı ekipte Gençlerbirliği karşılaşması öncesi Caner Erkin, Gary Medel ve Dusko Tosic sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sezon başından bu yana üçer sarı kartı bulunan Caner, Medel ve Tosic, Gençlerbirliği karşılaşmasında da kart görmesi durumunda 9. haftadaki Medipol Başakşehir mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ

STAT: 19 Mayıs
SAAT: 20.00
YAYIN: BeIN SPORTS 1
HAKEM: Halis Özkahya

GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Uğur, Ndiaye, Ahmet, Palitsevich, Scekic, Zeki, Ahmet İlhan, Serdar, Khalili, Muriqi
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Lens, Talisca, Cenk Tosun, Negredo
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler