SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ta gündem Graziano Pelle

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un Avrupa devlerine gitmesi gündemde... Bu durumu fırsat bilen menajerler, Beşiktaşlı yöneticilerle temasa geçerek, Çin'in Shandong Luneng Taishan takımında forma giyen Graziano Pelle'yi önerdi. İtalyan golcüye sıcak bakan yönetim de Pelle'yi ilk sıraya aldı.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un günleri sayılı gibi görünüyor... Özellikle İngiliz kulüplerinden ciddi teklifler var. Yüklü bir bonservis bedeline milli yıldızın satılması durumunda forvet transferi gündeme gelecek. Siyah beyazlı yönetim bu doğrultuda arayışlarına hız verdi. Başkan Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in öncelikli hedefi, geçen sezon takımda kiralık oynayan Vincent Aboubakar'dı...

Ancak Portekiz ekibi Porto, Kamerunlu oyuncu ile sözleşme yenilendiğini duyurdu ve bu transfer resmen rafa kaldırıldı. Bu sırada menajerlerin Çin kaynaklı sürpriz teklifi, Kartal'ın gündemine oturdu. Beşiktaşlı yöneticiler ile temasa geçen menajerler, Çin'in Shandong Luneng Taishan takımında forma giyen Graziano Pelle'yi önerdi.

İtalyan golcünün hava topu hakimiyeti ve son vuruşlardaki becerisinden dolayı Cenk'e iyi bir alternatif olacağını düşünen siyah beyazlı yönetim, Aboubakar transferinin gerçekleşmeyecek olması nedeniyle Pelle'yi listesinin ilk sırasına aldı.

Lecce, Catania, Parma, AZ Alkmaar, Sampdoria ve Feyenoord formalarını giyen 32 yaşındaki Pelle, Temmuz 2016'da Southampton'dan Çin'e gitmişti. Özetle, Beşiktaş ikinci Çin seferine İtalyan golcü için çıkacak. Pelle, Shandong Luneng Taishan ile 21 maça çıkıp, 5 gol, 5 asist üretti. (Sözcü)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler