SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cenk Tosun'dan olay Fenerbahçe sözleri

Beşiktaş'ın başarılı golcüsü Cenk Tosun, Süper Lig'in 6. haftasında oynanan olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ile ilgili çok çarpıcı ve sert ifadeler kullandı.

Beşiktaş Dergisi’nin Ekim Sayısı’nda Cenk Tosun ile ilgili özel bir kitapçık verildi. Yıldız futbolcunun bu kitapçıktayer alan bazı sözleri ise dikkat çekti.

Milli golcü olaylı Fenerbahçe derbisi ile ilgili sert sözler sarf etti. İşte o açıklamalardan satırlar:

“Bir pozisyonda eğer bana faul yapılmış ancak düdük çalınmamışsa emeğim çalınmış gibi hissediyorum. Ancakbazen sonradan televizyonda kendimi izlediğimde “Bu ben miyim” diye kendi kendime soruyorum. Sonuçta hakemler de insan, bunu hiçbir zaman aklımdan çıkarmamalıyım. Bir vites düşürmem gerektiğinin farkındayım.”

“FENERBAHÇE MAÇINDA TUZAĞA DÜŞÜRÜLDÜK”

“Bir de şöyle bir sıkıntım var. Yenildiğimiz maçlardan sonra günlerce uyuyamamak gibi kötü bir huyum var.Fenerbahçe maçında resmen tuzağa düşürüldük. Bunu unutamıyorum. Biz Beşiktaş olarak asla bu tip ayak oyunları ile maç kazanma yollarına girmeyeceğiz.”

BEŞİKTAŞ’TA KARARSIZLIK

Beşiktaş’ta Cenk Tosun’a gelen transfer teklifleri yöneticilerin ikiye bölünmesine yol açtı. Golcü futbolcuya başta İngiliz kulüpleri olmak üzere Avrupa’dan birkaç ülkeden daha teklif geldiği belirtildi. Yönetimin bir bölümü “20 milyon euro verilmesi halinde satalım” diye görüş bildirirken, diğer yöneticiler buna karşı çıktı. Satılma taraftarı olan yöneticiler, “Bu gelecek parayla Talisca’nın bonservisini alırız. Ayrıca sezon sonunda Aboubakar’ı da transfer ederiz” diye görüş bildirdiler. Ancak diğer yöneticiler, “Cenk’i şu anda satarsak şampiyonluğu kaybederiz. Çünkü Negredo formda değil. Şampiyonluğu bu nedenle kaybedersek taraftarlara ne diyeceğiz” dediler”

Siyah beyazlı takımın bu sezon en formda ismi olan Cenk Tosun’un da gelen tekliflere rağmen yönetime gitmekistemediğini ilettiği ortaya çıktı. Cenk, “Beşiktaş’ta mutluyum. Zaten çocukluğumdan Beşiktaşlıyım. Bir yere gitmekistemiyorum. Hele şu anda hiç istemiyorum. Çünkü burada daha yapacak işim var. Günün birinde kulübümün demenfaatine olacaksa İngiltere’de futbol oynamak isterim. Ancak bunun şimdi zamanı değil. Ben şu anda sadeceBeşiktaş’ın başarısına konsantre olmak istiyorum. Çünkü önümüzde Şampiyonlar Ligi ve lig var” dedi.

CENK TOSUN, CENK TOSUN’U ANLATIYOR

“Tempo konusunda kondisyon olarak olarak biraz daha çalışmalıyım. İlk 5 metre; depar; çıkış anında daha hızlı olmam gerekir. Forvetler için çok önemli olduğu için, bu noktada kendimi ilerletmem gerekiyor. Ben fuleli tabir edilen, sonradan açılan bir stile sahip olduğum için yani 10-15 metre sonrasında hızlanan bir futbolcu olduğum için ayrıca ilk çıkış anlamında kendimi biraz daha geliştirebilirim diye düşünüyorum. İyi yönlerime gelince; yüksekten gelen topları iyi indirebiliyor ve önde top saklayabiliyorum.”

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler