SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahmet Nur Çebi'den Fenerbahçe derbisi açıklaması

Beşiktaş kulübü As Başkanı Ahmet Nur Çebi, derbi ve UEFA hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş taraftarının, derbi için Kadıköy'e gideceğini açıklayan Ahmet Nur Çebi, UEFA Süper Kupası'nın Vodafone Park'a verilmesinin derbiden daha önemli olduğunu söyledi.

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe derbisi, deplasman yasağı ve UEFA Süper Kupa finali hakkında konuştu.

Ntvspor'a açıklamalarda bulunan Ahmet Nur Çebi, "Derbi maç heyecanı kalmadı. 6 sene oldu, buradayız. Tüm takımlar çok güçlü ve inançlı. Her maç bir derbi. Fenerbahçe ile özel bir rekabet var, tek özelliği bu. Artık derbiler hoş hava içerisinde, saygılı ortamda oynanmalı" dedi.

"Taraftarı, Fenerbahçe deplasmanına gidecek"

"Büyük ihtimalle Beşiktaş taraftarı, Fenerbahçe deplasmanına gidecek. Karar yarın İl Güvenlik Kurulu'nda verilecek."

"Puan hesabı yapmak için çok erken, ligin başındayız. 8-9 puan farkın önemi yok. Gönlümden geçen 2-1 ya da 1-0 kazanmak. Her şeyin bir başlangıcı vardır. İnşallah bu derbide başlangıç yapar kazanırız.

"Fenerbahçe camiası da çok büyük camia. Önemli transferler yaptı. Aykut hoca döndü. Fenerbahçe Beşiktaş'ın yarışta hala önemli bir rakibi. Erkek adama maaşı, yöneticiye de prim sorulmaz."

"Derbiye değil, UEFA'ya heyecanlandım"

"Stadı yaparken keyif aldık. Avrupa'da bir final gelmesi de sevincimizi, onurumuzu katlayacak. Türkiye için hayırlı olsun"

"Fenerbahçe derbisinden çok UEFA'nın finali bize vermesi, beni daha çok heyecanlandırdı."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler