SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş'ten ilginç sakatlık açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atiker Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş oyundan ve skordan memnun olduğunu belirtirken sakatlıklarla ilgili ilginç bir yorum yaptı. Şenol Güneş, 'Sahada olup da etkin olamamak en büyük sakatlıktır' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-0 kazanılan Atiker Konyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in açıklamalarından satır başları;

"Zor bir maçtı bizim için. Bundan sonra rakiplerin inancı ve direnci artacak. Konyaspor kompakt oynayan bir takım. İki takım da Avrupa dönüşünde oynadı. Bu havaya göre tempo olarak zorladı iki takım da. 2. yarı git gel yapmaya çalıştık ama hataydı bu. Daha kontrollü oynamalıydık. Oyundan ve skordan memnunum. Seyirci de iyiydi. Daha çok gol de atabilirdik. Rakibe uzaktan çok şut atma imkanı verdik.

"Ciddi olarak sakatlığımız Atınç ve Gökhan Töre var. Diğerleri gayet doğal. Geçen maçta Adriano'da gerginlik vardı ve çıktı. Bugünkü maç öncesi bir sorun yoktu ama çok kötü bir problemi var gibi görünmüyor. Ozzie Porto ilk yarısında zorlanmıştı. Uzun vadeli başka sakatlığımız yok. Bunlar olacak. 3 günde bir maç yapıyoruz. Sahada olup da etkin olamamak en büyük sakatlıktır. Herkes iyi çalışıyor, iyi niyetle oynuyor."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler