SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şükran Ovalı maddi durumu yetersiz ailelerin çocuklarını Beşiktaş maçına götürecek

Beşiktaş'ta oynayan Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı, oldukça anlamlı bir harekete imza attı. Vodafone Park'ta 4 adet kombine alan Şükran Ovalı, herkesin alkışlayacağı bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirecek. Şükran Ovalı, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarını dönüşümlü olarak Vodafone Park'a götürerek Beşiktaş maçlarını izlemelerini sağlayacak.

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’in eşi Şükran Ovalı, oldukça anlamlı bir proje hayata geçiriyor. Akşam’ın haberine göre Şükran Ovalı, gönül verdiği Beşiktaş’ın maçlarına 1. kategoriden 4 adet kombine aldı. Tanesi 4 bin 750 TL olan kombinelerle yardıma muhtaç ailelerin çocuklarını sevindirmeyi planlayan ünlü oyuncu, Caner Erkin’le evliliğinin ardından Beşiktaşlı taraftarın gönlünü ikinci kez fethetti.

Maddi durumu yetersiz olan bazı ailelerin çocukları, ünlü oyuncu sayesinde bu sezon Vodafone Park'ta oynanacak lig ve Avrupa maçlarını yeşil sahaya çok yakın mesafeden izleyebilecek. Maçın coşkusunu yaşayıp futbolculara destek verecek olan minik taraftarlar, bir yıl boyunca Şükran Ovalı’nın sunduğu bu imkandan dönüşümlü olarak yararlanabilecek. Güzel oyuncu, yaptığı bu iyiliğin gizli kalmasını istese de durum kulaktan kulağa yayıldı. Şükran Ovalı’nın yaptığı güzel jesti öğrenen Siyah-Beyazlı taraftarlar da sosyal medyada ünlü oyuncu için “Beşiktaş camiası sana şükran duyuyor” diye yorumlar yaptı.

Şükran Ovalı’nın maddi durumu yetersiz Beşiktaşlı çocukların maç heyecanını tribünde yaşaması için yaptığı jest, “Yengenin yüzü gibi kalbi de melek” dedirtti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler