SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Porto-Beşiktaş maçı öncesi Şenol Güneş'ten iddialı açıklama

Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto-Beşiktaş maçından önce Şenol Güneş ve Pepe basın toplantısı yaptı. Pepe eski takımına karşı oynamanın kendisi için duygusal olacağını söylerken Şenol Güneş iddialı ifadeler kullandı. Şenol Güneş 'Beşiktaş'ın başında 3. kez Portekiz'e geliyorum. Buranın 3 büyük takımıyla oynama fırsatı bulduk. Şimdi  kazanmak istiyoruz' dedi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto-Beşiktaş maçı öncesi Şenol Güneş ve Pepe basın karşısına geçti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve oyunculardan Pepe, Porto ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Hedefin Avrupa'nın en iyi 10 takımından biri olmak olduğunu belirten Şenol Güneş, "Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçını oynacağız. Bütün takımlar için önemli, fair play içerisinde güzel maçlar olsun diliyorum. Beşiktaş'ın başında 3. kez Portekiz'e geliyorum. Buranın 3 büyük takımıyla oynama fırsatı bulduk. Şimdi kazanmak istiyoruz. Rakibimizin Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısı belli. Avrupa'da en iyi 10 takım arasında olmak hedef. Bizim de Porto nun da iyi takımı var. Takımların birbirini tanıdığı bir dünyada yaşıyoruz. Sorumluluk alarak bizden beklenti içinde olanlar için en doğru futbolu sergilemek istiyoruz. Sonuç ne olur bilemiyorum, en iyi oyunumuzu oynayacağız" dedi.

"MEDEL SAĞDA OYNAMADI AMA NEDENSE..."

Sağ bekte Medel'in oynayıp oynamayacağı şeklindeki bir soruya teknik adam, "Gelen tüm oyuncularımızı buraya getirdik. Bunlar içerisinden bir 11 yapacağız. Buraya gelen tüm oyuncular oynayabilir. Adriano iyi. Sağ bekte oyayabilecek oyuncular.: Adriano, Necip. Medel her yerde oyanayabilecek kalitede yetenekte bir oyuncu. Necip'i, Adriano'yu gördük, belki Medel'i de görürüz. Medel'in asıl yeri orta saha sonra stoper, ama yarın sağ bekte görebiliriz. Daha önce oynamadı ama birileri nedense sağda oynadığını söylüyor. Medel tecrübeli, sağ açıkta da oynayabilir" cevabını verdi.

"PORTO PUAN KAYBI OLMADAN GELİYOR"

Grupta her sonucun alınabileceğini söyleyen deneyimli hoca, "Grupta olan her takım her türlü sonucu alabilir. Oyun olarak bu 4 takım içerisinden en iyi oyunu oynamak istiyoruz. Bu gruptan çıkmak istiyoruz umutlarımız ve beklentimiz var. Umarım öyle olur. Porto'nun öncelikli tabii kendi sahasında taraftar gücü var. Teknik, hızlı çabuk oynayan bir takım. Kaliteli bir takım olduğunu düşünüyorum. Ligde puan kaybı olmadan geliyorlar. O yüzden güçlü bir takımla oyanayacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"ABOUBAKAR'IN OYNAMAYACAK OLMASI SEVİNDİRİCİ"

Aboubakar'ın cezası nedeniyle oynamayacak olması hakkında sorumları sorulan çalıştırıcı, "Yarınki maçta Aboubakar'ın oynamaması bizim için sevindirici. Onun yerine oynayacak oyuncular da çok iyi. Abou bize geldiğinden bu yana kendisini çok geliştirdi. Çok çalışıyor, kendini geliştiriyor, çünkü yaptığı işi seviyor. Umarım daha başarılı olur" cevabını verdi.

PEPE: "BENİM İÇİN DUYGUSAL BİR MAÇ"

İlk olarak sözü alan Pepe, eski takımına karşı oynamanın duygusal olacağını belirtirken; "Bizim için zor bir maç olacak. Porto'nun çok iyi oyuncuları var. Teknik direktörleri de çok iyi bir teknik direktör. Bizim teknik direktörümüz de maça ilişkin uyarıları yaptı. 3 sene Porto'da yaşadım ve oynadım. Burada tekrar olmaktan mutluyum. Porto rakibimiz ve dikkat edilmesi gereken noktalara maçta dikkat edeceğiz. Bu kupayı 3 defa kazandım. Burada her ülkenin en güçlü takımları yer alıyor. Biz de elimizden gelen her şeyi yaparak en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Tabii ki benim için duygusal bir an olacak. Benim içibn duygusal bir maç olacak. Kendimi futbol sahnesişne Porto Da tanıttım. Fakat yarın profesyonel davranıp Beşiktaş için elimden gelenin en iyisini yapacağım" ifadelerini kullandı.

Real Madrid'den ayrılıp, Beşiktaş'a gitme nedeni sorulan Portekizli oyuncu, "Real Madrid'i bırakıp, Beşiktaş'a gelmem benim için mutlu olabileceğim bir karar vermekti. Bu açıdan Beşiktaş'a gelmem doğru bir karardı. Quaresma ile birlikte hocamız görev verirse yarın elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler