SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş'ten Tolga Zengin'e: 'Hazır ol'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fabri’nin formsuz görüntüsünü Kasımpaşa mücadelesinde de sürdürmesi sonrasında harekete geçti. Tecrübeli teknik adam, kaptan Tolga Zengin’e haftaya oynanacak Bursaspor maçı öncesinde, “Görev için hazır ol” dedi.

Fabri’nin sezona tutuk başlaması sonrasında Güneş'ten flaş mesaj: Hazır ol Tolga.

Siyah-Beyazlılar’da geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansla formayı Tolga Zengin’den devralan ve bir daha bırakmayan Fabri, Süper Lig’de elde edilen 15. şampiyonluğa önemli katkı sağlamıştı. İyi bir yeni dönem kampı geçiren İspanyol eldivenin, önce Konyaspor’la oynanan Süper Kupa karşılaşmasında sonrasında da Antalyaspor ve Kasımpaşa maçlarında sergilediği görüntüyle beklenenin altında kaldı. 29 yaşındaki eldivenin düşük performansını göz önünde bulunduran teknik direktör Şenol Güneş’ten, tecrübeli ismi formasına motive edecek bir hamle geldi.

Görev değişimi olabilir

Dünkü antrenman öncesinde oyuncularını etrafına toplayan 65 yaşındaki çalıştırıcının, kaptan Tolga Zengin’e, bir sonraki maç için hazır olması talimatını verdiği bildirildi. Başarılı çalıştırıcının, Bursaspor’la gelecek hafta oynanacak karşılaşmaya kadar Fabri ve Tolga Zengin’i rekabete sokup, İspanyol eldivenin performansını yeterli görmemesi halinde görev değişimine gidebileceği konuşuluyor.

(Fanatik)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler