SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş taraftarı takıma Dolmabahçe'de destek verecek

Atiker Konyaspor ile oynanan Süper Kupa finalindeki olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş'ta taraftarlar harekete geçti. Antalyaspor ile oynanacak Spor Toto Süper Lig ilk hafta mücadelesi için kampanya başlatan siyah-beyazlı taraftarlar, mücadeleyi Dolmabahçe'de, stat dışında takip edecek.

Beşiktaş'ın Konyaspor ile oynadığı Süper Kupa maçının ardından Antalyaspor karşılaşmasını seyircisiz oynamasına yönelik cezaya itiraz etmesi sonuç bulmadı. Tahkim Kurulu'nun Beşiktaş'ın seyircisiz oynama cezasını onamasının ardından, siyah-beyazlı taraftarlar harekete geçti.

Sosyal medya üzerinden harekete geçen Beşiktaşlılar, Vodafone Park'ta buluşma kararı aldı. Profesyonel Disiplin Kurulu'nun kararına isyan eden, Tahkim Kurulu'nun kararıyla yıkım yaşayan Beşiktaşlılar, şampiyon takımlarına destek verebilmek için Dolmabahçe'ye gitme kararı aldı.

Özellikle twitter'da, Beşiktaşlı taraftarlar, siyah-beyazlı renklere gönül vermiş diğer taraftarları da maça davet ederek, Vodafone Park etrafında binlerce kişi ile toplanma ve takımı destekleme kararı aldı.

Bu kampanyanın ardından Beşiktaş'ın Antalyaspor ile karşılaşacak pazar günü saat 21:45'te Vodafone Park etrafından binlerce kişi olması bekleniyor.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler