SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sosa, Beşiktaş'a bedavaya geliyor!

Benfica ile yaşanan Anderson Talisca krizini çözmek için FIFA’ya başvuran Beşiktaş Yönetimi’nin, Sosa’ya ‘bekle’ mesajı gönderdiği belirlendi. Brezilyalı oyuncunun gitmesi durumunda, Milan’ın gözden çıkardığı Sosa’nın bedelsiz olarak kadroya katılabileceği ifade edildi.

Beşiktaş’ta, Anderson Talisca’nın takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle Jose Sosa formülü gündeme geldi. Kartal’da iki sezon önce şampiyonluk yaşayan ve daha sonra 7.5 milyon euro bonservis karşılığında Milan’a giden Arjantinli futbolcu geçtiğimiz günlerde İtalyan ekibinde kadro dışı bırakılmıştı.Benfica ile yaşanan kriz nedeniyle önlem almak isteyen ve bu kapsamda Bastia’da oynayan Diallo ile ön görüşme yapan Beşiktaş gelen tepkiler nedeniyle Sosa’yı liste başına aldı. Kartal’a geri dönmek için Trabzonspor ve Medipol Başakşehir’in tekliflerini geri çeviren Sosa’nın, siyah-beyazlılardan teklif beklediği aktarıldı.

Ligi tanıyor

Benfica ile Talisca konusunda görüşmelere hız veren ve olası bir satıştan bedava bir stoper ve artı para çıkarmak isteyen Beşiktaş, bonservisi elinde olması durumunda Sosa’yı kadrosuna katacak. İlk etapta Talisca’nın takımda kalmasını sağlamak isteyen siyah-beyazlılar, Jose Sosa’ya ‘bekle’ mesajı yolladı. Teknik heyetin yeşil ışık yaktığı tecrübeli oyuncuya iki sezon önce şampiyonluğa yaptığı katkı nedeniyle sıcak bakıldığı kaydedildi.

Transferde hareketli günler yaşayan Beşiktaş’ta yöneticilerin önemli bir kısmının ligi tanımayan bir 10 numara yerine, Sosa gibi deneyimli bir ismin kadroya dahil edilmesi düşüncesine destek verdiği de ifade edildi.

Trabzonspor ve Antalyaspor da istiyordu

Sosa'yı renklerine katmak için Trabzonspor ve Antalyaspor da uğraş veriyordu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler