SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Negredo'da sözlü anlaşma tamam! Yöneticiler İspanya'ya uçtu

Alvaro Negredo'nun Beşiktaş'a transferinde sona yaklaşıldı. Golcü oyuncunun menajeri ve Siyah-Beyazlılar adına görüşmeleri sürdüren Ahmet Bulut, Valencia'nın kulüp binasında İspanyol yetkililerle bir araya geldi. Yapılan sözlü anlaşmanın ardından Beşiktaşlı yöneticiler Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu, transferi bitirmek için İspanya'ya uçtu.

Forvet arayışını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Hücum hattını Alvaro Negredo ile güçlendirmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, bu transferde sona yaklaştı.

Kulüp adına görüşmeleri sürdüren Ahmet Bulut, Negredo'nun menajeri Juanma Lopez ve İspanyol kulübünün yöneticisi Mateu Alemany ile İspanya'da bir araya geldi.

Ahmet Bulut kulüp binasında

Yerel basından Radio Esport, 31 yaşındaki futbolcunun geleceğini görüşmek için Valencia'da bir araya gelen bu üçlünün, kulüp binasından çıkarken çekilen görüntülerini yayınladı.

İspanyol medyasının önde gelen gazetelerinden AS ise Negredo'nun, gelecek sezon Beşiktaş'ta oynamasının en yüksek ihtimal olduğunu haberleştirdi.

Valencia'dan ilk açıklama geldi

Yapılan görüşmelerin ardından Valencia'dan ilk açıklama geldi. Valencia Genel Menajeri Mateu Alemany, "Beşiktaş ile Negredo için yaptığımız görüşmelerde ilerleme kaydettik. Bugün anlaşmayı tamamlamayı umuyoruz" ifadelerini kullandı.

Yöneticiler İspanya'ya uçtu

Ahmet Bulut'un Valencialı yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından İspanyol kulübü ile sözlü anlaşmaya varıldığı ve siyah-beyazlı yöneticiler Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun İspanya'ya gittiği öğrenildi.

Ekonomik olarak en iyi seçenek Beşiktaş

Her ne kadar başka kulüplerin teklifleri olsa da deneyimli forvetin, Siyah-Beyazlı takıma transferinin hem oyuncu, hem de İspanya La Liga kulübü açısından ekonomik olarak en iyi seçenek olduğu ifade edildi.

Finansal Fair-Play kuralları kapsamında hareket etmek zorunda olan Valencia'nın, maaş bütçesinde yer açmak adına Negredo'yu bir an evvel elden çıkarmayı arzuladığı vurgulandı.

Yıllık ücreti de belli oldu

Haberde, Negredo'nun gelecek sezon Beşiktaş'ta oynamasının yüksek ihtimal olduğu belirtilirken, oyuncunun maliyetine dair ilk rakamlar da ortaya çıktı.

Goal'ün edindiği bilgilere göre; perşembe günü resmi sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a gelmesi beklenen Negredo, Beşiktaş'tan 3,4 milyon euro kazanacak.

1 yıl kiralanacak olan İspanyol oyuncunun satın alma opsiyonu ise 7 milyon euro olarak belirlendi.

ALVARO NEGREDO KİMDİR?

Tam adı: Álvaro Negredo Sánchez
Doğum tarihi: 20 Ağu 1985
Doğum yeri: Madrid Ispanya
Yaş: 31
Boy: 1,86 m
Mevki: Forvet
Ayak: Sol
Sözleşme bitiş tarihi: 30.06.2019
Son sezon performansı: 39 maç / 10 gol / 4 asist (Middlesbrough'da kiralık)
Oynadığı kulüpler: Rayo Vallecano, Real Madrid, Almeria, Sevilla, Manchester City, Valencia, Middlesbrough

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler