SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Las Palmas hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Las Palmas ile İspanya'da oynayacağı ikinci hazırlık maçına çıkıyor. Yeni sezon hazırlıklarına İspanya'da devam eden Beşiktaş, Real Valladolid maçından sonra Las Palmas ile de hazırlık maçı yapıyor. Peki Beşiktaş - Las Palmas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, İspanya'da ikinci hazırlık maçını Las Palmas ile oynayacak. Yeni sezon hazırlıklarına İspanya'da Marbella Futbol Merkezi'nde devam eden Beşiktaş, bir yandan da hazırlık maçları yapmaya devam ediyor. Beşiktaş'ın bu akşamki konuğu ise Las Palmas takımı. Peki Beşiktaş - Las Palmas hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ - LAS PALMAS MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Las Palmas maçı bu akşam İspanya'da Marbella Stadı'nda oynanacak. Beşiktaş - Las Palmas hazırlık maçı TSİ 21.00'da başlayacak ve maçı Smart Spor canlı olarak yayınlayacak. Beşiktaş - Las Palmas maçını aynı zamanda SportKlub 1 kanalı da naklen yayınlıyor.

BEŞİKTAŞ'IN İSPANYA KAMPINDAN NOTLAR

Beşiktaş, Las Palmas ile yapacağı hazırlık maçı öncesi Marbella Futbol Merkezi'nde çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlı takımın çift kale maçı büyük bir mücadeleye sahne oldu. Yeşil takım ile beyaz takım arasındaki maçta oyuncular, kazanmak için büyük bir mücadele verdi. Tolga Zengin, Ricardo Quaresma ve Pepe'nin de bulunduğu yeşil ekip, beyaz takıma üstünlük kurdu. Maçı kazanan yeşil takımın oyuncuları, galibiyet pozu verdi.

BEŞİKTAŞ 2-2 REAL VALLADOLİD

Beşiktaş, İspanya'da yaptığı ilk hazırlık maçında bu ülke temsilcisi Real Valladolid ile 2-2 berabere kaldı.

4. dakikada Beşiktaş'ın sağ kanadında boşluğu iyi değerlendiren Mata, bir süre taşıdığı topu ceza alanına girdiği anda sert bir vuruşla filelere gönderdi: 0-1

55. dakikada soldan ceza alanına giren Caner Erkin'in şutunda kaleciden seken meşin yuvarlağı Mustafa Pektemek, filelerle buluşturdu ve 1-1 beraberliği sağladı.

77. dakikada Cenk Tosun'un pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Oğuzhan Özyakup, yerden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-1

80. dakikada ceza alanı içinde sol tarafta topla buluşan Miguel, şık bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve durumu 2-2'ye getirdi.

Karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler