SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Orkan Çınar kimdir?

Orkan Çınar, Beşiktaş ile anlaştı. Beşiktaş, gelecek sezon için kadrosuna katmak istediği ve uzun süredir görüşmelerini devam ettirdiği genç futbolcu Orkan Çınar ile anlaştı. Bu sene küme düşen Gaziantepspor'da kalmak istemeyen Orkan Çınar, sağlık kontrolleri için İstanbul'a geldikten sonra Beşiktaş'ın İspanya'daki kampına katılacak. Peki Orkan Çınar kimdir?

Beşiktaş, Gaziantepspor'un kanat oyuncusu 21 yaşındaki Orkan Çınar ile anlaştı. Süper Lig'de bu sezon küme düşen Gaziantepspor'da gelecek sezon devam etmek istemeyen Orkan Çınar, Beşiktaş'ın teklifini geri çevirmedi. 450 bin Euro bonservis bedeli ödeneceği iddia edilen Orkan Çınar, kontroller için geleceği İstanbul'dan sonra Beşiktaş'ın İspanya'daki kampına katılacak. Peki Orkan Çınar kimdir?

ORKAN ÇINAR KİMDİR?

Orkan Çınar, 29 Ocak 1996'da Dortmund'da dünyaya geldi. İlk olarak 2010 yılında dikkat çeken Orkan Çınar, 13 yaşındaki yetenekleriyle beğeni kazanarak Füchse Berlin takımından Borussia Berlin takımına transfer oldu. Orkan Çınar, 2011 senesinde Almanya’nın güçlü ekiplerinden Wolfsburg'a transfer oldu ve burada U-17 takımında forma giymeye başladı. 3 yıl boyunca Wolfsburg forması giyen Orkan Çınar, sözleşmesinin bitimiyle birlikte Almanya 2.Ligi takımlarından Greuther Fürth takımına transfer oldu.

Burada A takım forması giymeye başlayan Orkan Çınar, Fürth adına hazırlık maçında ilk golünü de kaydetti. Orkan Çınar, 2014-15 sezonunda B takımda 5 maça çıkıp 1 gol atarken, A takımda ise 2 lig, 2 de kupa maçında forma giydi.

Orkan Çınar, Ocak 2015'te Gaziantepspor ile yarım sezonluk kiralık sözleşme imzaladı. Kısa sürede gösterdiği etkili performansla göz doldurdu. Sezon sonunda bonservisi alınan Orkan Çınar,, yaşadığı sakatlık nedeniyle fazla oynama şansı bulamadı.

Her iki kanatta görev yapabilen ve teknik kapasitesiyle dikkat çeken Orkan Çınar, aynı zamanda U16 ile U21 arası tüm milli takım kategorilerinde ay-yıldızlı formayı terletti.

Orkan Çınar, geçen sezon Gaziantepspor formasıyla Süper Lig'de sadece 555 dakika forma şansı bulabildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler