SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş, Negredo için Valencia ile anlaştı

Beşiktaş'ın Valencia ile Alvaro Negredo'yu kiralama konusunda 2 yıllığına el sıkıştığı öğrenildi.

Forvet hattına takviye için arayışlarını tam gaz sürdüren ve Fiorentina’da forma giyen Khouma Babacar’la anlaşmaya çok yaklaşan Beşiktaş, bu oyuncunun ailesi ve kulübünün bu transfere soğuk bakmasından ötürü rotayı Valencia’nın golcüsü Alvaro Negredo’ya çevirdi.

Geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough’da geçiren İspanyol golcüyü kiralama konusunda önemli aşama kaydeden Siyah-Beyazlılar’ın, La Liga ekibiyle 2 yıllığına el sıkıştığı öğrenildi. 31 yaşındaki yıldızın maliyetinden kurtulmak isteyen Valencia’ya herhangi bir ücret ödemeyecek olan Kartal’ın Negredo’yu da bonuslarla birlikte 4 milyon Euro’ya ikna etmeye yakın olduğu bildirildi.

Negredo'nun İspanya, Portekiz ve İngiltere liglerinden talipleri olmasına rağmen, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılması sebebi ile tercihinin Beşiktaş olabileceği iddia ediliyor.

Alvaro Negredo, geçen sezon Middlesbrough forması ile çıktığı 39 karşılaşmada 10 kez rakip fileleri havalandırdı ve 5 de asist yaptı.

'SADECE BEŞİKTAŞ'

Sport gazetesi, Siyah-Beyazlıların Negredo'yu transfer etmek için Valencia kulübü ile görüştüğünü öne sürdü.

Haberde, teknik direktör Marcelino'nun planları arasında yer almayan 31 yaşındaki futbolcu için bazı Avrupa takımları ve Premier Lig ekiplerinin nabız yokladığı belirtilirken, oyuncunun yüksek yıllık ücretini karşılayabilecek tek takımın Beşiktaş olduğu vurgulandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler