SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş’tan Alvaro Negredo için transfer hamlesi

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş, forvet hattındaki boşluğunu Valencia'nın yıldızı Negredo ile kapatmayı hedefliyor. Siyah beyazlıların diğer alternatifi ise Gignac...

Yeni sezon öncesinde forvet bölgesine takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ‘ın yeni hedefi Alvaro Negredo.

Siyah-beyazlılar, bonservisi Valencia’da olan 32 yaşındaki golcüyü kiralamayı planlıyor. İspanyol ekibi yüksek yıllık ücreti nedeniyle Negredo’yu kiralamaya sıcak bakıyor.

Kulüpler arasında anlaşma sağlanması halinde tecrübeli golcü ile masaya oturacak olan yönetim, Negredo’yu 1 yıllığına kadrosuna katabilir.

Geçen sezon Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough’da kiralık olarak forma giyen Negredo, çıktığı 39 maçta 10 gol- 5 asistlik performans gösterdi.

Rayo Vallecano, Real Madrid, Almeria, Sevilla ve Manchester City formaları giyen İspanyol oyuncu, 2015’de 28milyon Euro’ya Valencia’ya transfer olmuştu. Negredo’nun kulübü ile sözleşmesi 2019’da sona eriyor.

GIGNAC TRANSFERİ KAPANMADI

Beşiktaş, Gignac tranferinden ise vazgeçmiş değil. Tigres ile bonservis bedelinde henüz anlaşamayan yönetim, Meksika ekibi ile iletişimini koparmadı. Fransız golcü için bir kez daha teklif sunmaya hazırlanan Beşiktaş, çıkacak sonuca göre kararını verecek.

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler