SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diego Costa Atletico Madrid formasını giydi

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Chelseali Diego Costa'dan, siyah-beyazlıları üzecek hareket. Brezilya asıllı İspanyol golcü, sosyal medyada yaptığı canlı yayın sırasında Atletico Madrid forması giydi.

Diego Costa'dan flaş hareket! Beşiktaş taraftarının sosyal medya operasyonu düzenlediği Diego Costa, ilginç bir harekete imza attı.

Chelsea'de menajer Antonio Conte'nin kadroda düşünmediği ve Atletico Madrid'in 6 aylık transfer yasağı sebebiyle geleceği belirsiz olan Diego Costa, sosyal medyada Madrid ekibinin formasını giydi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN ÇAĞRI

Instagram'da canlı yayın yapan Diego Costa, Atletico Madrid formasını giydi. Beşiktaş taraftarı, canlı yayında da Diego Costa'ya 'Come to Beşiktaş' çağrılarını sürdürdü.

Chelsea'nin İspanyol yıldızı Cesc Fabregas'ın canlı yayında görülmesiyle birlikte taraftarlar, Fabregas'a da Beşiktaş çağrısında bulundu.

BEŞİKTAŞ'IN COSTA PLANI: KİRALIK

Atletico Madrid'in, transferini bitirmeye çok yaklaştığı Diego Costa'yı Ocak ayına kadar başka bir kulübe kiralaması bekleniyor. Diego Costa'nın başka bir takımda kiralık oynama konusunu da Atletico teknik direktörü Diego Simeone ile konuşacağı ve konuşmanın sonucuna göre karar vereceği kaydediliyor. Beşiktaş'ın ise, oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak istediği ve bu talebin transferin önünde bir engel olarak görüldüğü belirtiliyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler