SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pepe transferi 200 milyon insana ulaştı!

Pepe'nin transferinde bir Türk takımı ilk kez klasik duyuru yapmak yerine Basınla ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Tolga Candaş Işık'ın projesiyle farklı bir iletişim stratejisiyle hareket etti.

Pepe, Beşiktaş'ın bu yılkı şampiyonluk kutlamalarında Besiktaş taraftarının İstanbul boğazında yuzlerce tekneyle olusturduğu Besiktas donanması fotoğrafını sosyal medya hesabına koyup Besiktaş'ın resmi hesabına "Bu sene?" diye sordu. Besiktaş da "Bundan sonra her sene!!!" diye cevap verdi. Bu diyalog sadece sosyal medyada 400 milyondan fazla etkileşim alarak rekor kırdı.

200 MİLYON TEKİL KİŞİ...

Pepe'nin transferinin bu taktikle duyurulması, bir kulup ve oyuncu arasindaki bu diyalog transfer haberinin disinda 18 ulkede 100'den fazla ajans, gazete ve televizyon kanali tarafindan ayrica haber yapildi. Henuz 24 saat gecmeden sosyal medya ve klasik medya kanalları üzerinden tüm dünyada 200 milyon tekil kişiye ulaşılarak bir rekor kırıldı.

Besiktaş bu sayede dunyanın en iyi 5 stoperinden birini transfer ederken diğer yandan da hem Besiktaş markası hem de İstanbul'u parlatan uluslararası anlamda bedeli milyon eurolarla öçlülebilecek bir 'pr kampanyası' yapmış oldu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler