SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fikret Orman Sosa ve Ben Arfa için sefere çıkıyor

Transfer döneminde sessiz günler geçiren Beşiktaş, gözünü Sosa ve Ben Arfa'ya dikti. Siyah-Beyazlı kulübün başkanı fikret Orman, bu transferler için Avrupa seferine çıktı.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, tatilini yarıda kesip iki yıldızın transferi için Avrupa seferine çıktı.

Transfer sezonunun durgun takımı Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman taraftarlarına seslenmiş, "içleri rahat olsun önümüzde uzun bir dönem var." açıklamasında bulunmuştu. Orman'ın ünlü iki yıldız için tatilini yarıda kesip Avrupa seferine çıktığı öğrenildi. Beşiktaş başkanı önce Milano'ya daha sonra Paris'e geçecek. Gündemdeki iki isim ise Beşiktaşlıların kırgın ayrıldığı Jose Sosa ve PSG'nin yıldızı Hatem Ben Arfa.

SOSA DEFTERİ KAPANMAMIŞ

Fikret Orman'ın uzun süredir Beşiktaş'a geri dönmek istediği konuşulan Jose Sosa için Milano'ya gideceği öğrenildi. Daha önce yaptığı açıklamada, "Futbolculuğu kadar, bizler için karakter de önemli. Sosa konusu kapalı bizim açımızdan" yorumunu yapan Orman'ın Sosa defterini kapatmadığı görüldü. Öncelikle İtalya'nın Milano şehrine gidecek olan Orman, geçen yıl 7.5 milyon Euro'ya Milan'a sattığı Jose Sosa için kulübüyle görüşme yapacak.

Arjantinli, geride bıraktığımız sezon 19 maça çıktı, 3 asist yaptı.

BEN ARFA ISRARI

Siyah beyazlıların diğer hedefi Ben Arfa ise, geçen yıl büyük umutlarla gittiği Paris Saint Germain'de sürekli yedek kaldığı için ayrılmak istiyor. Fikret Orman ise Fenerbahçe'nin de gündemine giren 30 yaşındaki oyuncu için kulübü ile görüşecek.

Fransız futbolcu, geçtiğimiz sezon 32 maçta 4 gol, 7 asistle oynadı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler