SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş'ten Pepe açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, transferi gündemde olan Pepe ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş, Pepe'nin 34 yaşında olmasının kendisi için önemli olmadığını söylerken Portekizli oyuncu gibi kariyerli bir ismi takımında görmek istediğini belirtti.

Son 10 sezonda Real Madrid defansında görev yapan Pepe'nin Beşiktaş'a transferi son dönemde gündemi en çok meşgul eden konu…

Portekizli yıldızın 34 yaşında olması ise en çok tartışılan mesele… Ancak Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yıldız futbolcunun yaşına değil, işine bakacağını belirterek yönetime yeşil ışık yaktı.

Güneş'in, "Benim için takıma vereceği katkı önemli. Kariyeri ve tecrübesi ortada. Şampiyonlar Ligi ve lig yarışında Pepe gibi tecrübeli bir ismi takımda görmek isterim. Quaresma gibi Pepe'nin de Dünya Kupası'nda olma isteği performansına yansıyacaktır. Bu istekten Beşiktaş karlı çıkacaktır" dediği öğrenildi.

İspanyollar PSG ile anlaştığını yazdı

Pepe transferi için Beşiktaş'ın düşüncesi opsiyonu kendisinde olmak koşuluyla 2+1 yıllık imza attırmak. 34 yaşındaki yıldız ise net 3 yıllık mukavele istiyor. Bir diğer konu ise siyah-beyazlıların 9 milyon Euro'luk (yaklaşık 32 milyon lira) teklifine karşılık oyuncunun 12 milyon Euro (yaklaşık 48 milyon lira) istemesi. Aradaki 3 milyon Euro'luk farkın aşılması için de çaba var. Beşiktaş, Devler Ligi artı Quaresma+Mendes avantajını kullanmayı planlıyor. Konfederasyon Kupası'ndan sonra Mendes-Pepe-Fikret Orman-Umut Güner ve Ahmet Bulut beşlisinin İstanbul ya da Lizbon'da bir araya gelip transferi yeniden görüşmesi bekleniyor.

İspanyol basınına yansıyan haberlerde Pepe'nin PSG ile 2 yıllık anlaşma sağladığı iddia edilmişti.

(Sabah)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler