SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PSG'den Tolgay Arslan'a 6 milyon euroluk teklif

Beşiktaş'ın yıldız orta saha oyuncusu Tolgay Arslan'a PSG'nin ilgisi sürüyor. Fransız ekibi, Tolgay için 3 milyon euroluk teklifine yüzde yüz zam yaptı. Ancak siyah-beyazlılar, bu rakama da sıcak bakmadı. Beşiktaş'ın Tolgay Arslan'dan kazanmayı hedeflediği bonservis bedeli 15 milyon euro.

Beşiktaş'ta özellikle geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Tolgay Arslan, İtalyan kulüplerinin ardından Paris Saint Germain'in (PSG) transfer listesine girmeyi başardı.

Tolgay için ilk etapta 3 milyon Euro öneren Fransız ekibi, bu rakamın kabul görmemesinin ardından teklifini 6 milyon Euro'ya çıkardı. Ancak Beşiktaş yönetimi, PSG'nin yaptığı yüzde yüzlük zamma da sıcak bakmadı. Başkan Fikret Orman ve ekibinin, "Tolgay'ı 1 yıl daha Şampiyonlar Ligi'nde oynatır, daha yüksek fiyatlara satarız. Tolgay 15 milyon Euro'dan aşağıya bir yere gidemez" görüşünde olduğu öğrenildi.

72 MAÇA ÇIKTI

Beşiktaş formasını üç sezon giyen ve 72 maça çıkan Tolgay, 4 bin 266 dakika sahada kaldı. Tolgay, siyah-beyazlı kulübe 450 bin Euro karşılığında Hamburg'dan transfer olmuştu.

(Star)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler