SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sosa Beşiktaş'a haber gönderdi

Spor Toto Süper Lig'de son 2 yılın şampiyonu Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. 2 sezon önce yaşanan şampiyonlukta büyük sahibi olan ve sonrasında Milan'a transfer olan Jose Sosa, siyah-beyazlılara mesaj gönderdi. Sosa, Milan'da mutsuz olduğunu ve Beşiktaş'a dönmek istediğini siyah-beyazlılara bildirdi.

Şampiyon kadroyu daha güçlü hale getirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı...

Gazete Habertürk'ün haberine göre, geçtiğimiz sezon bin bir bahane üreten ve takımdan ayrılmak için elinden geleni yapıp en sonunda Milan ile sözleşme imzalayan Jose Sosa'dan haber var.

Şu sıralar adı Fenerbahçe ile anılan Arjantinli oyuncu, menajerler aracılığı ile Siyah-Beyazlı yönetime şu mesajı gönderdi: "Burada mutsuzum, dönmek istiyorum."

"Kabul eder misiniz?"

Sosa'nın bu şok talebi şaşkınlıkla karşılanırken, başkan Fikret Orman geçtiğimiz sezon kalması için çok çaba sarf ettiği yıldız oyuncunun bu talebine sıcak bakmadı...

Orman, Sosa konusunda yönetici arkadaşları ile yaptığı görüşmede şunları söyledi:

"Ben dönmesine karşıyım, sıcak bakmıyorum. Ama yine de hoca ile konuşurum, onun da fikrini alırım. Sonuç olarak elimizde Talisca var. Ancak o giderse düşünülebilir. Bu ani geri dönme isteği menajer oyunu da olabilir. Fazla para koparmak için de yapıyor olabilirler. Eğer öyle ise de biz zaten bu oyuna gelmeyiz. Ama dediğim gibi yine de Şenol Hoca'nın fikrini bir alalım"

Geçtiğimiz sezon 19 resmi maçta Milan forması giyen Sosa, hiç gol atamazken, 3 asist yaptı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler