SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaşlı yöneticiler Pepe için Lizbon'da!

Beşiktaş, Real Madrid’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 34 yaşındaki Portekizli stopere kanca attı. Siyah-beyazlılar, adına menajer Ahmet Bulut’un transfer görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

Beşiktaş, Pepe transferi için girişimlere başladı! Beşiktaşlı yöneticiler, sözleşmesi elinde olan Pepe transferi için Lizbon'a hareket etti.

Real Madrid'den ayrılan ve sözleşmesi elinde bulunan 34 yaşındaki Portekizli savunma oyuncusu için Beşiktaşlı yöneticilerin Lizbon'da Pepe'nin menajeri ile görüşeceği belirtildi.

10 sene Real Madrid'de oynadıktan takımdan ayrılan Pepe'nin ismi PSG ve Inter ile de anılmıştı.

AHMET BULUT: "BEŞİKTAŞ TRANSFERE YAKIN"

Menajer Ahmet Bulut, Bip Spor'a konuştu ve transfer ile ilgili en net açıklamayı yaptı. Ahmet Bulut, "Evet şu anda Lizbon'da Pepe için masadayım. Dev kulüpler peşinde ama, Beşiktaş transfere yakın" sözleriyle Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı.

RUSYA'NIN ARDINDAN...

Portekiz Milli Takımı ile Rusya'da Konfederasyonlar Kupası'nda bulunan Pepe'nin turnuva sonrası kararını vermesi bekleniyor.

BeIN Sports yorumcusu Metin Tekin, Pepe söylentisi hakkında "Maliyeti tartışılır ama, Pepe'nin 2 yıl daha verimli olarak oynayabileceğini düşünüyorum" yorumlarında bulundu.

REAL MADRİD EFSANESİ

Tam 10 yıldır formasını giydiği İspanyol devinden ayrılması beklenen 34 yaşındaki Portekizli stoperin transferine çok sıcak bakan siyah-beyazlı yönetimin çalışmalarını gizli biçimde yürüttüğü belirtildi.

ALTERNATİFİ GUSTAVO GOMEZ

Menajer Ahmet Bulut’un Beşiktaş adına Pepe’nin menajerleri ile bir araya geldiği ve görüşmeler yaptığı öğrenildi. Başka kulüplerin de peşinde olduğu Pepe transferinde en güçlü tarafın Beşiktaş olduğu ifade edildi. Siyah-beyazlılar Pepe transferinde sonuca ulaşamazsa Gustavo Gomez’e yönelecek.

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler